Kaledeki bu görüntü tepki çekti

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Bayburt ziyaretinde Cumhuriyet Caddesi ile Bayburt Kalesi’ne asılan dev afiş ve pankartlar dikkat çekti.

Kaledeki bu görüntü tepki çekti
Bayburt Postası - Bayburt tarihi günlerinden birini daha yaşadı. Vatandaşlar tarafından büyük sevgi gösterileriyle karşılanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Bayburt ziyaretinde kullanacağı güzergâhın tamamı süslendi. Toplu açılış törenin yapılacağı Cumhuriyet Caddesi ile Bayburt Kalesi’ne asılan dev afiş ve pankartlar dikkat çekti. 

"Bir Sana Bir de Vatana Sevdalıyız Reis", "Biz coştuk mu Çoruh gibi coşarug, Osmanlı torunu, İslam'ın lideri hoşgeldin", "O Rus, Kop'u da bilir Bayburt'u da" yazılı pankartlar ilgi çekerken, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Bayburt Kalesi'ne asılan büyük boy posterinin yeri ise tepkilere yol açtı.

Erdoğan'ın büyük boy posteri ile ilgili bu görüntüye tepki sosyal medyadan geldi. Kalenin tören alanını gören burçlardan birine asılan afiş,  Mustafa Kemal Atatürk figürünü kapatacak şekilde asılması tepkilere yol açtı. Bayburtlu vatandaşlar tarafından günün en çok paylaşılan fotoğrafları arasında yer alan kaledeki bu görüntü hakkında, değişik yorumlar yapılırken posterin yerinin kasıtlı olarak tercih edildiği öne sürüldü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
metin 8 yıl önce

YAZİKLAR olsun

Avatar
Gürsel karapınar 8 yıl önce

O kadar sur duvarlarının arasında , Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK figürürün olduğu Suru mu buldunuz,insanda biraz izan olur....Ülkemiz zor dönemden giçiyor...Bu davranış fitne tohumları ekmekten başka şey değildir...KINIYORUM...

Avatar
Safak Güngör 8 yıl önce

Osmanlının torunları yut dışında yaşıyor çağıralım hanedanlığı gerçek sahiplerine teslim edelim. Varmısınız?

Avatar
seko69 8 yıl önce

bu kadar tapınıcılık olmaz. RTE hergün Bayburt'a gelmiyor. Bayburt eğer birşey alacaksa bu tabiri caizse yağ çekmekle olur.. kaleye geçici olarak resim asılmış,, ayrıca kaleyi ne Kamal yaptı, ne kamal kurtardı.. neden kalede onun resmi var? bu korkunuz neden?

Avatar
metin 8 yıl önce

kalede resim asılacak yer mi kalmadı da Atatürk ün resminin üzerine astınız ben sizin neden Atatürk den rahatsız olduğunuz iyi biliyorum atalarınızı denize dökmüştü ya

Avatar
HASAN MUTLU 8 yıl önce

ATATÜRK DEN NEDEN RAHATSIZ OLUYORSUNUZ ? AMA KABAHAT SİZDE DEĞİL ATATÜRK DE!!!!!

Avatar
hikmet 8 yıl önce

sn ismat bey bırakın boş işleri demeniz tam bir talihsizlik.tir,nedenmi,81 ilde
bayburt öne çıktı,bayburtu onurlandırdı yatmedi"hızlı tren bayburttan geçecek denil
di,trabzon ve rize iş adamlarıd bayburtta fabrika kuracaklar,neden demiryolu geli-
yorda ondan,akıllı olmak herkese fayda getirir.es slm

Avatar
HALİL 8 yıl önce

BENDE YAZIKLAR OLSUN DİYOR. BU YAPILANLARI NEFRETLE KINIYORUM. BİR İNSAN BU KADAR BÜYÜTÜLMEZ. YAĞCILIĞIN, DALKAVUKLUĞUN EN ALASI YAPILIYOR. BU ŞEHRİ PANKARTLARLA, RESİMLERLE, SLOGANLARLA KANDIRMAKTAN VAZGEÇİN. C..... BAŞKANIMIZ VAR, B. BAKANIMIZ VAR, B... KANIMIZ VAR MEYDAN DA GÖZLE GÖRÜLÜR BİR ŞEY YOK. TEKRAR YAZIKLAR OLSUN DİYORUM. BAYBURT, BAYBURTLU KANDIRILMAKTAN BIKTI. İCRAAT ZAMANI.

Misafir Avatar
ibrahim 8 yıl önce @HALİL

koskoca bayburt üniversitesi kuruldu,ayrıca okullar-yurtlar -hastaneler ve ilaç
alınımı,bunları bilmen lazım hızlı tren,in müjdeside verildi .insaf be .!!...sn halil bey

Beğenmedim! (5)