Ersen, Mehmetçik Vakfı'na tapuyu teslim etti

Demirözü Belediyesi tarafından Mehmetçik Vakfı’na bağışlanan 120 metrekare dairenin tapusu verildi.

Ersen, Mehmetçik Vakfı'na tapuyu teslim etti
Bayburt Postası - Demirözü Belediye Başkanı Selami Ersen, dairenin tapusunu Mehmetçik Vakfı Erzurum Şubesi yetkililerine teslim etti. Başkan Ersen, "Demirözü Belediyemiz tarafından Mehmetçik Vakfkna 3+1 daire hibe etmenin mutluluğu içerisindeyiz. Gözbebeğimiz Mehmetçiklerimizin çorbalarında tuzumuz bulunsun. Onlara bu ülke adına çok şey borçluyuz. Vatan için gözünü kırpmayan gecesini gündüzünü katan Mehmetçiklerimize Demirözü Belediyesi olarak böyle bir katkı sağladık br bugünde gelen yetkilierimize de tapularını verdik. Hayırlı Uğurlu olsun" dedi.

Başkan Ersen’e teşekkür ileten Mehmetçik Vakfı Erzurum Yetkilileri ise, Demirözü Belediyesi’nin hibesinin anlamlı olduğu kadar örnek alınacak ve bu anlamda örnek verilebilecek en anlamlı katkı olduğunu belirttiler. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.