Bir iğne ve çuvaldız problemi daha!

Bu fotoğraf önceki gece, sabaha doğru Bayburt sokaklarında çekildi!

Bir iğne ve çuvaldız problemi daha!
Bayburt Postası - Bu fotoğraf önceki gece, sabaha doğru Bayburt sokaklarında çekildi. Fotoğrafçı ve resim öğretmeni Zeynel Abidin Öztürk tarafından belgelenen bu davranış biçimi, insanımızın Bayburt'a bakış açısının da bir özeti aslında!

Belli ki, seyyar olarak ekmeğinin peşinde olan bir esnafımız(!), Ramazan günü ekmeğini kazandıktan sonra alelacele olay yerini terketmiş.

Süren altyapı çalışmaları nedeniyle off road pistlerini aratmayan Bayburt sokaklarına bir de bu manzaralar eklenince, "halkımıza Allah sabır versin" demekten başka bir şey gelmiyor elimizden!


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
KALEARDI 9 yıl önce

Allah rızası için birde gelip şu kaleardının yollarını ve genel durumunu fotoğraflayın. İnanın canımızdan bezdik.Yol zaten yok üstüne bide akşama kadar toz toprak.

Avatar
Tamer 9 yıl önce

Kardeşim bir Kapalı Pazar yeri yapmak ne kadar zor caddenin ortasında pazar mi olur Kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz yerel medya olarak biraz destek verin Kapalı Pazar yeri şart...Bir ile yakışmıyor

Avatar
vatandaş 9 yıl önce

Hocamız yerınde tespit edıp duyarlı şekilde resmı cekmıs.bunlar bızım ayıbımız kımsenın degıl herkes kendı uzerıne dusenı yapmalıdır.

Avatar
raca 9 yıl önce

keşke fotoşopla sokağın diğer taraflarına da bir çukur ve biraz çöp atsaydınız çok kötü bir çalışma