Başkan Memiş'e önemli görev

2012 yılında Ankara’da kurulan Belediye Başkanlar Birliği’nin 3. Olağan Genel Kurulu, dün Ankara’da gerçekleşti...

Başkan Memiş'e önemli görev
Bayburt Postası - Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, Türkiye Belediye Başkanları Birliği Yönetim Kurulu Üyeliğine ve Genel Başkan Yardımcılığına seçildi.

2012 yılında Ankara’da kurulan Belediye Başkanlar Birliği’nin 3. Olağan Genel Kurulu, dün Ankara’da gerçekleşti. Belediye Başkanları Birliği’nin Yönetim kurulu üyeleri ve birliğe üye il ve ilçe belediye başkanlarının katıldığı kongrede Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, birliğin Genel Başkan Yardımcılığına seçildi.

Ankara Çankaya Holiday Inn Otel'de gerçekleşen kongrede; 11 Büyükşehir, 30 il, 81 ilçe ve 350 belde belediye başkanı olmak üzere 472 üyesi bulunan birliğin yeni genel başkanı ise Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş oldu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
fatih 9 yıl önce

eeee doğru bir karar olmuş. bizim belediye başkanının çok zamanı var. sağolsunl orayı da başarabilir dimi....