Memiş: "Hepimiz birer yaşlı adayıyız"

Bayburt Memnune Evsen Huzur Evi’nde kalan ve fiziksel engeli bulunan, yürümekte zorlanan vatandaşlara Bayburt Belediyesi tarafından tekerlekli sandalye hediye edildi.

Memiş: "Hepimiz birer yaşlı adayıyız"
Bayburt Postası - Bayburt Memnune Evsen Huzur Evi’nde kalan ve fiziksel engeli bulunan, yürümekte zorlanan vatandaşlara Bayburt Belediyesi tarafından tekerlekli sandalye hediye edildi. Tekerlekli sandalyeler Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş ve Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Hayrettin Pala tarafından sahiplerine teslim edildi.

Tekerlekli sandalyeleri deneyen ve huzurevi sakinleri ile bir süre sohbet eden Başkan Memiş, "onlar toplumumuzun hafızalarıdır" dedi.



Memiş, şunları kaydetti: 

"Yaşlılarımız başımızın tacıdır. Onları hiçbir zaman hatırımızdan çıkarmayacağız. Her zaman ilgilenmeye çalışacağız. Belediye olarak onların her zaman yanlarında olmaya çalışacağız. Onlar toplumun hafızalarıdır. Unutmayalım ki Allah ömür verirse hepimiz birer yaşlı adayıyız. Bize yaşlılığımızda nasıl davranılmasını istiyorsak yaşlılarımıza öyle davranmalıyız."
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandas 9 yıl önce

Keşke birazda kendi yaşlı anne bize baksanız başka illerde...