Arpalı ve Konursu'ya 'Sentetik Çim Saha'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bayburt Milletvekili Naci Ağbal, Arpalı Kasabası ile Konursu Köyü'ne 'Senteteik Çim Saha' yapılacağını açıkladı.

Arpalı ve Konursu'ya 'Sentetik Çim Saha'
Bayburt Postası - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bayburt Milletvekili Naci Ağbal, Arpalı Kasabası ile Konursu Köyü'ne 'Senteteik Çim Saha' yapılacağını açıkladı. Yaptığı gezilerde Arpalı ve Konursu gençlerinin kendisinden talep ettiği sentetik çim saha isteği üzerine Spor Toto ile görüşmeler yaptığını ve kararın onaylandığını açıkladı.

Ağbal, konu ile ilgili şu bilgiyi verdi: 

"Arpalı ve Konursu'lu gençlerimizin bizden "Sentetik Çim Futbol Sahası" talepleri vardı. Bu talep doğrultusunda Spor Toto yetkilileri ile görüşmelerimiz neticesinde, Spor Toto Yönetim Kurulu'ndan bu iki talebimizin de kararı onaylandı. Bugün Arpalı sentetik çim sahası için Spor Toto ile Arpalı Belediyesi arasında protokol imzalandı, yarın da Konursu için Spor Toto ve Bayburt Özel idaresi arasında protokolleri imzalanacaktır. Arpalı ve Konursu’lu gençlerimize hayırlı olsun"


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
murat 9 yıl önce

Helal olsun.
Kadri bey korkusu çırpındırıyor.
Yaptiklariniz çok şeymi hayır asla.
Sadece uyutulan bayburtluyu aldatma.
Yatırım o değildir eyyyyyy akp.
Siz mesela chp nin bayburt kalkınmada öncelikli 6. Bölgeye alınsın kanun teklifine hayır diyen parti degilmisiniz.
Ben bu hayirdan şunu anlarım.
Bayburtlunun iş bulup karnı doyarsa bize oy moy vermez. İyisimi biz işkur uzerinden dönemlik iş verelim bize mahkum olsun.
Bunlarla seçim rüşveti vererek bir oy artiramazsin. Bunlar bir çok şehirde mahallelerde var sayın ağbal..

Avatar
pusat 9 yıl önce

13 yılın hazin sonucu türkiyenin en fakir 3 ilinden biriyiz teşekkürler akp biz konuşak siz yapın kimlerin zengin ettiğiniz ortada

Avatar
murat 9 yıl önce

Bayburt bu isim sana yakışmamış ama neyse.
13 yıllık akp iktidarında gelmeyen kadri bey seçildikten sonra getiriliyorsa ilk akla gelecek olan 13 yıldır aldatiliyor olmaktir ikincisi kadri bey kaybetsin diye hükümet gücünü ardına kadar kullanmaktır.
Tabi ben 13 yıldır aldatildigimizi düşünmüyorum. Daha önce seçilmiş vekillerimizin hepsine saygı duyuyorum. Güçleri yettiği oranda bayburt için uğraştıklarını düşünüyorum.
Siz 13 yıllık geçmişinizi karaliyorsunuz farkinda değilsiniz.
Ama muhim olan şu.
Kadri bey seçildi. Vekillik yemini etti. Meclis tatile girdi.
Akp hükümeti hiç değişmeden aynen devam etti. Seçim kararı aldırdı. Ve hukumetin bayburta bayburtluya seçim rusvetlerini göndermeye başladı.
Gonderdikleri neye yarar hangi yarayı sarar tartışılır. Akp seçmeni senin gibi ilanlar nebile tatmin olurlar anlaşılıyor.
Peki pkk terörünü bitiremediği hatta büyüyüp beslenmesine sebep olduğu aşikar olduğu halde, canlı bomba eylemlerinde zaafiyetin dik alasını yaptığı halde, şu anda akp hükümeti yok seçim hükümeti var diyen başbakan, hangi hukukla naci ağbal için para kaynağı aktarabiliyor. Bu kaynağı muhalefetteki vekil istese verecekmi.
Sen ülkücü filan olamazsın ferasetin yetmez.
Ama akıllı her kişi bilir ve anlarki gelen üç beş kuruş seçim rusvetidir.
Hele akp nin konursu sevdası akıllara ziyan.
Mülki amirleri kınadı demişsin nedenini araştırdığını hiç sanmiyorum. İşine gelmez. Çünkü sizin olan her şey sizin için kutsaldır. Bakara makara zındikligindan ayakkabı kutularina kadar.
Siz calarsiniz ama çalışırsınız. Bayburtta dönen yolsuzluğun haddi hesabı varmı.
Git dsi nin yaptırdığı ponserek civarındaki perde betonlara bak sonrada ihale şartlarına bak. Bu milletin hakkını aramak uyarmak suçsa eyvAllah biz ve kadri bey suçludur. Yazacak çok şey var anlamak için izan lazım. Allah seni sevdiklerinle haşretsin. Bizi sevdikletimizle.

Avatar
Asım KOCA 9 yıl önce

500 oy 1 vekil :) eee doğal olarak bu kadar konursu aşkı doğar insanda ..
Bu seçim , oy rüşveti ile anılacak..

Avatar
murat 9 yıl önce

Bünyamin Özbek bana göre sizin şu anda aday yaptığınız iki kişiden daha üstün.
En azından 17-25 aralık olaylarında ismi geçen, ses kaydı internete düşen ulusal boyutta yolsuzlukla ilgisi olmayan temiz bir adamdır. Tabi bu sizin sorununuz. Sizin siyaset anlayışınız bu. Genel merkezinizde aynısını yapıyor. Hep suçu başkalarına atıyor. Hani 12 yıl birlikte hareket ettiklerinizle başlayan, oslo,habur,imralı ve dolmabahçe ile devam eden, ne olduysa 7 hazirandan sonra pisliğini ağzından kusan, son altı yıllık dostlarınız da sizi aldattı. Suçlu onlardı.
O yüzden özbek beyi suçlamana şaşırmadım. Ama dedim ya sizin meseleniz biz sizin gibi onu neden aday yapmadınız bunu neden aday yapmadınız gibi ahmakça siyaset yapmıyoruz. Yapsaydık internette dolaşan üç beş afişe resim dışında pkk li olduğu kesin, dagdakiler benim kardeşim diyen millet vekilletinizi resmeder gittiğimiz yerlere götürürdük.
Bunları neden yazdım öyleyse. Şundan milliler ve milliyetçiler listelerinde pkk sempatizanı barındırmayacağı gibi onlarla gizli kapaklı iş tutmazlar.
Başbuğdan öğrendiğimiz ve doğru olanda budur. Kendinize eskiden mhp liydim demeniz sizi ancak gülünç duruma düşürür.
Sizin mhp nin kapısından geçmediğinizin açık bir göstergesi ise paralel kelimenizdir.
Mhp liler turkiyedeki asıl paralelin sizin iktidarinizin hapisten dışarı saldığı kck terör örgütüne der. Cemaate gelince evet çok büyük hata etmişlerdir siyasete girerek. Ve akp nin dümen suyuna dalarak.
Veballeri fazladır. Ama ya akp nin.
Size çok fazla yazmaya lüzum yoktur. Çünkü sen ben yapmak için yazıyorsunuz. Amacınız hiçbir şekilde fikir alışverişi değil.

Avatar
AYDINTEPE'Lİ 9 yıl önce

HİZMETE SAYGIM SONSUZ, BAŞ TACI YAPARIM. AMA AMAÇ BAŞKA. BEN BU İŞLERİN SONUNU İYİ GÖRMÜYORUM. AYDINTEPE BELEDİYESİ MHP KAZANDI. ADAMLAR NE DEDİ BİLİYORMUSUNUZ? ARTIK KIŞIN YOLLARI KÜREKLE AÇARSINIZ. SİZE ÖZEL İDARE KAPANDI ARTIK, DEDİLER. YANİ AKP DİYORKİ BENDENSEN, MÜSLÜMANSIN,İNSANSIN,BAŞIMIN TACISIN, BENDEN DEĞİLSEN VATAN HAİNİSİN,DİNSİZSİN,KAFİRSİN, VS. YALANMI ? HİZMET VERDİĞİ YERDE OY ALAMASIN OZAMAN GÖRÜM BEN, BAK NE OLUYOR. ( KARDEŞ Mİ DİYORLAR -- YOKSA KALLEŞ Mİ)

Avatar
SEÇMEN 9 yıl önce

Ben aklımı kullanacağım demekki 1-1 olmazsa bayburt kimsenin umrunda olmayacaktı 7 haziranda ak partiye oy verdim bugüne kadar sadece 2004 belediye seçiminde mhp ye oy vermiştim gözümüz açıldı 1 kasım da tercihim kadri bey ayriyeten şunuda söyleyeyim burdan hastamı il dışına sevk ettiler yer yok ta sivas samsun aranıyor ulaşabildiğim tek adam kadri bey oldu Allah razı olsun hastamız sayesinde en yakın yere sevki kabul oldu ve hergün arayıp ilgilendiler Adamsın Kadri Karaoğlu oyum sana helaldır

Avatar
ya sabır 9 yıl önce

murat kardeşim. sabret bekle. bu düşünceye sahip insanlarla laf düellosuna girme bak ben bekliyorum ve ya sabır cekiyorum. soytarıların yüzünü görmek icin sirkin bitmesini beklemek lazım bende öyle yapıyorum sadece bekliyoum. selam olsun sizin gibi düşüneler.