Alparslan Türkeş'in ismi bulvara verildi

Bayburt Belediyesi, MHP Kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş'in ismini bulvara verdi.

Alparslan Türkeş'in ismi bulvara verildi
Bayburt Postası - Bayburt’ta Erzurum ve Trabzon bağlantı yolundaki bulvarlar yeniden düzenlendi.

Bayburt Belediyesi şehrin içinden geçen Erzurum ve Trabzon yol güzergâhındaki bulvarları devlet büyüklerinin isimleriyle yeniden düzenledi. Daha önce var olan Recep Tayyip Erdoğan ve Turgut Özal Bulvarları ile birlikte üçüncü bir bulvara da Bayburt Belediyesi Meclisi oy birliği ile aldığı kararla Milliyetçi Hareket Partisi'nin kurucu Genel Başkanı merhum Alparslan Türkeş'in ismini verdi. Üç ayrı bulvarın da isimlerini taşıyan tabelaları yerlerine yerleştiren Bayburt Belediyesi kavşaklarda ve orta refüjlerde de düzenleme çalışması gerçekleştirdi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, “Şehrimizde trafik akışının yoğun olduğu Erzurum-Trabzon yol güzergâhında daha önce devlet büyüklerimizden 8. Cumhurbaşkanımız merhum Turgut Özal ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın isimleriyle bilinen bulvarlarımızla birlikte Belediye Meclisimizin oybirliği ile aldığı kararla hizmetleriyle devletimize ve milletimize mal olmuş Merhum Alparslan Türkeş'in ismini üçüncü bulvarımıza verdik. Bu vesileyle 17 Nisan 1993’te kaybettiğimiz 8’inci Cumhurbaşkanımız Turgut Özal ve 4 Nisan 1997’de kaybettiğimiz merhum Alparslan Türkeş’i rahmetle yad ediyorum” dedi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
erol 4 yıl önce

Doğru ve yerinde bir karar DEVLET BAHÇELİ ninde ismi de verilmeli böyle devlet adamları zor yetişir ALLAH onun gibileri bu milletin başından eksik etmesin

Avatar
Siracettin 4 yıl önce

adın geçen isimlere sözüm yok da. Ey Bayburt yönetimi bu arada aklınıza bulvar isimleri mi geldi. Benim de ismimin bir yerlerde görünmesini istiyorum. Mesela çoruh nehri projesine isyan edenleri bir mermere kazıyın ve benim adımı da en başa yazın.

Avatar
Hikmet 4 yıl önce

Anlayamadığınız kıymetini bilemediğimiz lider sen gönüllerdesin Mücahit Erbakan Hoca mekanın cennet olsun inşAllah