Akbulut, görevden alındı

Bayburt İl Kültür ve Turizm Müdürü Bahri Akbulut, görevinden alındı.

Akbulut, görevden alındı
Bayburt Postası - Bayburt İl Kültür ve Turizm Müdürü Bahri Akbulut, görevinden alındı. İlk olarak 2003 yılında Bayburt Turizm Müdürlüğüne atanan Bahri Akbulut, bugüne kadar 2 kez daha görevden alınmıştı. 

29.04.2003 tarihinde Turizm Müdürü olarak Bayburt'a atanan Akbulut, 2004 yılında görevden alınmıştı. 2005 yılında bakanlıkların birleşmesi ile Bayburt Kültür ve Turizm Müdürü olarak tekrardan göreve gelen Bahri Akbulut, 22.10.2007 yılında görevinden yine alınmıştı. Son olarak 4 Ocak 2011'de yeniden müdürlüğe atanan Akbulut, bugünkü Resmi Gazete'de yayınlanan atama kararı ile başka bir göreve verimek üzere görevinden alındı. 

Resmi Gazete'de yayınlanan bakanlıklara ilişkin atama kararları içinde görevden alınan isimlerden biri de Erzurum Vakıflar Bölge Müdürü Kenan Ünğan oldu. Ünğan da Akbulut gibi başka bir göreve atanmak üzere görevinden alındı.




Anahtar Kelimeler:
Bahri Akbulut
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Fena Kerim 8 yıl önce

İmza atmak için yaratılmıştı resmen. Ne istediniz muhteremden! Yer, içerdi. Dağıtmazdı etrafına.. Söz verir, yapmazdı. Siyasilerin yanında kıvırmadan duramazdı. Çalışanları ile geçinemezdi. Bayanlarla anlaşamazdı hep saçma şakalar yapardı. İftira atmakta ustaydı. Bu kadar yetenekli bir adamdan ne istediler a dostlar? Şimdi çalışma zamanı. Umarım bahsettikleri 4 harfli ismi soyismi Bayburt'a yarar sağlamayacaklar gelmez. Umarım hem çalışanlarına hemde Bayburt'a Kültür ve Turizm adına yarar sağlayacak biri gelir. Gelen gideniz aratmaz..

Avatar
ali 8 yıl önce

Bayburtta tüm kurumlar böyle değilmi. Tencere dibin kara seninki benden kara.

Avatar
seko69 8 yıl önce

Bayburt'un gelişmesinde, kalkınmasında vb. bu ve bunun gibi iş yapmayan, yan gelip yatan, iş becerisi, vizyonu, misyonu olmayan idarecilerin etkisi çok büyüktür. inşAllah bu bir başlangıç ve birilerine ders olur. Bayburt gibi kadim bir şehre iş yapan, vizyon sahibi idareciler iş başına getirilir de bu MEZRA lıktan çıkıp gerçek bir ŞEHİR görüntüsüne bürünür. Bu Müdüründü işen son verilmesi çok yerinde olmuştur. Yıllardır Bayburt gibi kültür şehri için kılını kıpırdatmamıştır. tabi bu tarz idarecileri alıp yerine işbilmez, vasıfsız insanları atamak ta doğru olmaz.. gelişmeleri takip edeceğiz.. inşAllah Bayburt'un vekili, bakanı Bayburt'un bu kabuğunu kırar ve özlenen Bayburt'a kavuşuruz...madem hedef 2023 madem Yeni Türkiye, o halde YENİ BAYBURT için yeni adımların atılması gerekiyor.

Avatar
Ozan 8 yıl önce

Son zamanlarda bu "yeni" sözcüğü de moda gibi. Yeni denilerek eski aranır olacak. "YENİ BAYBURT" denmesi bile Bayburt un İl olmasına karşı olmaktır. İl olma kanununa muhalefet edip Bayburt u istememektir.

Misafir Avatar
seko69 8 yıl önce @Ozan

Ozan kardeş, muhalefet edecekseniz olumlu ve mantıklı eleştiri yapınız. siz ya Bayburt'ta yaşamıyorsunuz ya da gerçekleri görmek istemiyorsunuz. Yeni Bayburt derken Bayburt'un şu anki içler acısı durumundan çıkartılıp yeni vizyona sahip şehircilik anlamında gelişmiş bir Bayburt söyleminde bulundum. ortada bir durum var ve sizler olayları sulandırmak niyetindesiniz.. bırakın bu bazı muhalif ağızlarını..belli ki sizinde vizyon sıkıntınız var ve dar düşünüyorsunuz.. Bu arada hazır yorum yazmışken, sadece Kültür Müdürünü eleştirmek yanlış olur. Sayın Valimiz, Belediye Başkanı ve diğer idareciler geçenlerde Bayburt'un Kültür ve Turizmi için toplantı yapmışlar ve Bayburt'un iyi tanıtılmadığını belirtmişler. (basında var) iyi güzelde Bayburt'un bu çukur, çamur, toz ve pis yollarından hangi turizmi bekliyor ve kültür tanıtımı hikayeleri anlatıyorlar? sırf yollar yüzünden Burdaki memur kesimine mahçup olmaktayız ve reklamımız kötülendi. Bayburt 50 yıl geriye gitti her yönüyle...

Beğenmedim! (3)
Avatar
hasan 8 yıl önce

Gözümüz aydın inşAllah halleden bir arkadaş gelir

Avatar
ALOŞ 8 yıl önce

Hemen dilekçesini yazıp Mahkemeye gider. Sonra davayı kazanır ama ya uygularlar yada uygulamazlar. Kısacası adamın suçu ne?

Avatar
ogretmen 8 yıl önce

Cok isabetli krar.cimagil magarisina gideriz rezalet,aytintepevyeralt sehrine gideriz hep kapali,kop kayak merkezi ortada bence konusmayla olma isabetli nir karar olmus

Avatar
bayburtlu 8 yıl önce

Yeni yapılmış kültür müdürlüğün de ilk yapıldığında sıvı sabun bile yoktu. Daha sonra şikayet üzerine koydular .Şimdide lavaboların da askı yok. Kapıları kapanmıyor. Binanın temizlik durumu iç açıcı değil. .Çalışanlardan binada sigara içene şahitlik ettik...İsabetli karar olmuş...