Gençosman Stadyumu'nda 4 gol, 6 kırmızı kart!

Bayburt Özel İdarespor, 35. hafta karşılaşmasında Afjet Afyonspor’u konuk etti. 

Gençosman Stadyumu'nda  4 gol, 6 kırmızı kart!

Bayburt Postası - Bayburt Özel İdraespor'un eski teknik direktörü Bahattin Güneş'le anlaştıktan sonra ligde çıkış gösteren Afjet Afyonspor, play-off şansını sürdürebilmek için mutlak galibiyet parolası ile sahaya çıktı. Gergin olan Afyonspor karşısında rahat bir futbol sergileyen Bayburt Özel İdarespor, karşılaşmadan 3-1 galip ayrıldı. Karşılaşmada Afyon'dan 5, Bayburt'tan 1 oyuncu kırmızı kartla oyun dışı kaldı.  

Saat 15.00’te Gençosman Stadyumu’nda oynanan karşılaşma Enver Aydın, Arif Dilmeç, Onur Gülter üçlüsü yönetti.  

Maçın henüz 1. dakikasında Bayburtlu oyuncunun markajında ceza sahasına giren Afyonlu oyuncu düştü. Afyon yedek kulübesinin penaltı diye ayağa kalktığı pozisyonda maçın hakemi oyunu devam ettirdi.

3. dakikada sağdan yapılan ortada ceza sahasından seken top Emre Şahin’in önüne düştü. Emre Şahin topu durdurduktan sonra sert vurdu. Top kaleci Anıl’ın kapattığı köşeden filelerle buluştu. 1-0 

6. dakikada Afyon’dan Nazmi’nin şık kafa vuruşunda top kaleciyi de geçip direğe çarptı. 

29. dakika Ali Fırat Okur’un ortasında topa gelişine sert vuran Ömer Yıldız, kaleci Anıl’ın üzerinden topu filelerle buluşturdu. 2-0

Maçın hakemi Enver Aydın’ın ilk yarının bitiş düdüğünü çalmasının ardından saha içinde oyuncular birbirine girdi. Yaşanan tartışma yedek kulübelerinin de dahil olmasıyla büyüdü. Olaylar dindiğinde hakem Enver Aydın, Bayburt Özel İdarespor’un ikinci golünü atan Ömer Yıldız ile Afjet Afyonspor’dan Fatih Aktay’ı kırmızı kartla oyun dışına attı.

Maçın ikinci yarısında 52. dakikada yaşanan bir poziyona itiraz eden Afyonlu oyunculardan Nazmi Candoğan, itirazı abartıp hakeme elle temas edince kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Hakem Enver Aydın, aynı pozisyona itiraz eden Bayburt Özel İdarespor Teknik Direktörü Taner Araz'a da sarı kart gösterdi.  

Son 40 dakikaya 10 kişi olan temsilcimiz karşısında 9 kişi kalarak devam eden Afyonspor, ceza sahası dışından kazandığı serbest vuruştan golü buldu. 71. dakikada Erhan Şentürk şık bir vuruşla topu filelerle buluşturdu. Kaleci Zülküf doksana giden topu seyretmekle yetindi. 2-1

Golü atan Erhan Şentürk, 77. dakikada topun taca çıktığı pozisyonda yan hakeme itiraz etti. Sözlü sataşmanın ardından Erhan Şentürk kırmızı kartla oyun dışı kaldı. 

83. dakikada Onur Kolay, Afyon defansının hatasını iyi değerlendirdi. Ceza sahası içinde kaleciyi de şaşırtan Onur Kolay topu kalecinin üzerinden filelerle buluşturdu.3-1

89. dakikada Afyon'dan Yakup Yiğit ve 90'da Taha Can Velioğlu da kırmızı kart görünce oyun sona ermiş oldu. 

Karşılaşmanın ardından Bayburt Özel İdarespor puanını 60'a yükseltti, Afyonspor ise 59'da kaldı.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hakan 2 yıl önce

Burada ki problem Bayburtspor`a yenilmis olmak degil sanirim?..Tartismalara sebep olan kirmizi kartlar ikinci yarida cikmis. Soyunma odasina 2-0 yenik gittiysen sucu sadece hakeme atmak sacmalik degil mi?..

Avatar
Reis 2 yıl önce

Ah Soma maçını alsa idik, kimseye bakmayacaktik

Avatar
Ali03 2 yıl önce

Federasyon sahipsiz ise gelen böyle niteliksiz hakemler sadece Afyonsporu değil diğer takımları da doğrarlar.. Aynı şey Bayburt'un da başına gelebilirdi.. Böyle hakemlerin lisanslarının iptal edilmesi gerekir!!!!

Avatar
Gada 2 yıl önce

Mahalle maçı

Avatar
zenne 2 yıl önce

Kaleci Zülküf doksana giden topu seyretmekle yetindi.
hele bakın zülküfe zavallım zülküf

DEVAMI İÇİN TIKLAYIN ►►►https://www.bayburtpostasi.com.tr/spor/gencosman-stadyumu-nda-4-gol-6-kirmizi-kart-h21397.html

Bayburt Postası