Bayburtlu tekvandocular turnuvalara hazır

Bayburt Gençlik ve Spor Kulübü tekvandocu yetiştirmeye başladı.

Bayburtlu tekvandocular turnuvalara hazır
Bayburt Postası - Bayburt Gençlik ve Spor Kulübü tekvandocu yetiştirmeye başladı. Bayburt Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan tekvando kulübü tecrübeli antrenör Kemal Çelik nezaretinde çalışmalarını sürdürüyor.

1988 yılında antrenörlüğe başlayan ve 10 yıl boyunca Bayburt’ta tekvando sporuna hizmet eden  Çelik, uzun yıllar ara verdiği spor hayatına yeniden dönüş yaptı.

2012 yılında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cengiz Karakaşoğlu’nun girişimiyle yeniden antrenörlüğe başlayan Kemal Çelik, yaklaşık 2 yıldır emek verdiği sporcuların turnuvalara çıkacak kapasiteye geldiğini söyledi.  

30’a yakın sporcuyla çalışmalarını sürdüren antrenör Çelik, Türkiye Tekvando Federasyonu’nun 2014 yılı takvimine göre turnuvalara katılacaklarını belirterek, “Tekvando olimpik bir dal olduğu için bir tekvandocu ancak 2 yılda yetişebiliyor. 2 yıldır çalışmalarımız sürüyor. 2014 yılında federasyon takvimine göre müsabakalara sporcu götüreceğiz” dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün sporculara her türlü katkıyı sunduğunu söyleyen Çelik, yeni kayıtlar aldıklarını da belirtti.  

Anahtar Kelimeler:
TekvandoKemal Çelik
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.