Esnafa kredi kolaylığı

Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı (BTSO), Garanti Bankası’yla kredi protokolü imzaladı.

Esnafa kredi kolaylığı
Bayburt Postası - Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı (BTSO), Garanti Bankası’yla kredi protokolü imzaladı.  Protokole göre odaya üye tüm esnaflar istemeleri halinde uygun faiz ve oranlarda kredi kullanabilecekler.

Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirilen törene Garanti Bankası Bayburt Şube Müdürü Nihat İbiş, BTSO Başkanı İbrahim Yumak, Başkan Yardımcısı Mehmet Ölmez, Meclis üyesi Hamdi Baydemir ve Genel Sekreter Önder Karaoğlu katıldı.

Konu ilgili açıklama yapan BTSO Başkanı İbrahim Yumak, Garanti Bankası ile imzalanan kredi protokolünün kadın girişimcilere uzun vadeli nakit kredi ve işimi kuruyorum destek paketi kapsamında 6 aya varan geri ödemesiz ve 36 aya kadar vadeli ticari kredi kullanma imkânı sağlandığını söyledi.

Yumak, imzalanan protokolle uygun vadelerde nakit akışına uygun ticari kredi imkânı da sunulduğunu belirttiği açıklamasında, odaya kayıtlı işletmelere Avrupa Yatırım Fonu kaynaklı kredi ile uygun vadelerde nakdi ve gayri nakdi ticari kredi imkânı da getirildiğini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.