Saadet Partisi, Erbakan'ı andı

Saadet Partisi Bayburt İl Başkanlığı Milli Görüş Hareketi'nin Lideri merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ı anma programı düzenledi.

Saadet Partisi, Erbakan'ı andı
Bayburt Postası - Saadet Partisi Bayburt İl Başkanlığı Milli Görüş Hareketi'nin Lideri merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ı anma programı düzenledi. Programa konuşmacı olarak Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Atik Ağdağ katıldı. 

Halk Eğitim Merkezi'nde İstiklal Marşı ve Kuran-ı Kerim okunması ile başlayan programda bir konuşma yapan Saadet Partisi Bayburt İl Başkanı Osman Nuri Temur, Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın Sultan Abdulhamit'ten sonra İslam Coğrafyası'nın yetiştirdiği tek lider olduğunu belirterek, dünya durdukça Erbakan'ı anlama ve anma programalarının devam edeceğini söyledi. 

"Güneydoğu toprağı kayıyor, arzı mevut gerçekleşiyor"

'Erbakan hocamızın mücadelesini anlatmakla mükellefiz' diyen Temur, Güneydoğu toprağının günbegün Türkiye'nin elinden kaydığını ve Yahudilerin hayali olan 'arzı mevut'un gerçekleşmeye başladığını belirttiği konuşmasında şunları kaydetti: 

"Her ne kadar milletimiz Erbakan hocayı anlayamadı diye serzenişte bulunsak da bizlerde Erbakan hocamızı tam anlamıyla anlayamadık. Bugün 4. yılında andığımız Erbakan hocamız dünya durdukça anılmaya devam edecek. Sultan Abdulhamit'i anlamadığımız için koskoca Osmanlı imparatorluğu paramparça oldu. Bizler Erbakan hocamızı ve onun mücadelesini gelecek nesillere aktaramazsak, kendi ifadesiyle yıllar öncesinde söylediği gibi, 'toprak ayağımızın altından kayıyor.' Bugün Güneydoğu toprağı kayıyor. Günbegün arzı mevut gerçekleşiyor. Bundan dolayı bizler Erbakan hocamızın mücadelesini anlatmakla mükellefiz."

"Sultan Abdulhamit'ten sonra tek lider"

"Erbakan hocamız geçtiğimiz asırda İslam coğrafyasında Müslümanların kızıl derili gibi görülen her alanda, uyutulan ve uyuşturulan zihinlere İslamsız saadet olmaz, cihatsız da İslam olmaz düsturunu belleklere kazıyan bir lider, bir siyaset adamı, bir devalte adamı ve daha da ötesi bir dava adamıydı. 85 yıllık ömrünün her anını Allah'a adayan, Müslümanlara ümmet olma bilincini kazandıran, şuurlu Müslümanlar olmamızı sağlayan, maddi ve manevi alanda yapmış olduğu çalışmalarla inançlı neslin yetişmesini sağlayan Erbakan hocamıza Allah'tan rahmet diliyorum. Günümüzde bazı insanlar lider, dava kelimelerini dillerine pelesenk etmişler, kim ne derse desin cennet mekân Sultan Abdulhamit'ten sonra İslam coğrafyası bir tane  lider yetiştirmiştir. O da Prof. Dr. Necmettin Erbakan'dır." 

"5 milletvekili aday adayımız var"


Konuşmasında 07 Haziran 2015 tarihinde yapılacak milletvekili genel seçimlerine de değinen Temur, "Türkiye genel seçime gidiyor. Teşkilatlarımızda temayül yoklamasını tamamladık. 5 aday adayı arkadaşımızın ismi genel merkezde. En kısa zamanda adaylarımızı açıklayıp seçim startını vereceğiz" dedi. 

Temur'un ardından programa konuşmacı olarak katılan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Atik Ağdağ, yaklaşık 2 saat süren sohbetinde Erbakan'ın hayatı ve siyasi mücadelesini anlattı.  



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.