Milletvekili Zeybek: "Bayburt'tan milletvekili çıkaracağız"

CHP Bayburt İl Başkanlığı istişare toplantısı düzenledi.

Milletvekili Zeybek: "Bayburt'tan milletvekili çıkaracağız"

Bayburt Postası - Bayburt Öğretmenei'nde basına açık gerçekleşen istişare toplantısına; CHP İstanbul Milletvekili Gökhan Zeybek, CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, CHP Gümüşhane İl Başkanı Bedri Ağaç, CHP Erzurum İl Başkanı Suat Dülger, Gelecek Partisi Bayburt İl Başkanı Nazir Güler, İYİ Parti Bayburt Merkez İlçe Başkanı Yusuf Ergül, partililer ve basın mensupları katıldı.

CHP Bayburt İl Başkanı Mehmet Sezer’in açılış konuşmasının ardından toplantıya katılan diğer il başkanları da birer konuşma yaptılar. 

CHP İstanbul Milletvekili Gökan Zeybek ise, Bayburt ağırlıklı konuşmasında iktidara yüklendi.

Bayburt'un milletvekili sayısının 2'ye çıktığını hatırlatan Milletvekili Zeybek, CHP'nin en son Erol Tuncer'i milletvekili seçtiğini belirtti. Zeybek, CHP'nin önümüzdeki seçimlerde mutlaka milletv/ekili çıkaracağını ifade eden Zeybek, "Bayburt'ta iktidarı sandığa gömeceğiz" dedi. 

Bayburt'ta tüm köyleri dolandıklarını söyleyen Milletvekili Zeybek,çiftçinin durumunun iyi olmadığına vurgu yaptı.

Zamlara değinen ve Bayburt'ta ekmeğin 3.5 lira olduğunu hatırlatan Zeybek, "Kış ayına 5 liraya alacağınızın garantisi var mı? Türkiye zengin bir ülke olmasına rağmen kaynaklarının büyük bir bölümü har vurup harman savruluyor. Bu iktidar 2002 yılında iktidar olduğunda Türkiye’nin borcu 125 milyar dolardı, şimdi Türkiye’nin borcu 450 milyar dolara çıktı. Beşli çete diye tabir ettiğimiz 5 firma var, bunların yanına 5 firma daha koyun 10 firmanın serveti 300 milyar dolara ulaşmış. Bir raftan devletin borcu artıyor, bu tarafta bir avuç insanın serveti devletin borcu kadar artıyor. Bunu bozacağız. Bu çark böyle gitmez. Sekiz buçuk milyon köylüye bir yıl içerisinde 25 milyar kaynak aktaran bu devlet, sadece 6 ay içerisinde kur korumalı 116 bin mevduat sahibi için hazineye yüklediği faiz 90 milyar liradır. Bu adaletsizliği hiçbir yönetim kaldıramaz" dedi. 

Merkez Bankasının politkalarını da eleştiren Zeybek, partililerine ittifak içerisinde oldukları diğer partilerin her biriyle ortak bir noktada gelecek inşa edeceklerini, illerde bu doğrultuda iyi ilişkiler içerisinde bir seçim sürecine girilmesi gerektiğini kaydetti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
sefil 2 yıl önce

adamdaki vizyona bak yüzde ıkı oydan zirveye

Avatar
Ozan 2 yıl önce

Vekil her vatandaş olur. Ama proje işini yürütecek, adaletten ayrılmayacak, halktan biri olup vekillik süresince maaş almayacak zor kişi bulunur.

Avatar
cemil 2 yıl önce

İnşaAllah bu dönem olacak vekilim.. Bayburt un hizmete ihtiyacı var...

Avatar
Umut Özkan 2 yıl önce

Chpkk virüsten beterdir.. Allah muhafaza..