MHP İl Genel Meclisi adayları belirlendi

MHP İl Genel Meclis üyeleri adayları belirlendi. MHP Bayburt İl Başkanlığı tarafından İl Genel Meclis Adaylarının sıralamalarının belirlenmesi için seçim yapıldı.

MHP İl Genel Meclisi adayları belirlendi
Bayburt Postası - MHP İl Genel Meclis üyeleri adayları belirlendi. MHP Bayburt İl  Başkanlığı tarafından İl Genel Meclis Adaylarının sıralamalarının belirlenmesi için seçim yapıldı.

MHP İl Başkanlığında gerçekleştirilen ve yönetim kurulu üyelerinin oy kullandığı seçim sonucunda MHP Bayburt İl Genel Meclisi 1. sıra adayı Kemal Yücel olurken, 2. sırada Atilla Çeker, 3. sırada Vedat Durukan,  4. sırada Yemen Akbulut ve 5. sırada Muharrem Demirer yer aldı.

Geçmişte MHP Bayburt İl Başkanlığı görevinde de bulunan İl Genel Meclisi 1. sıra adayı Kemal Yücel seçim sonunda yaptığı açıklamada, Bayburt’ta halkın kendilerine yüklediği vazifenin farkında olduklarını belirterek, Bayburt’un sorunlarının çözümü için MHP olarak önerilerini daha gür bir sesle dile getireceklerini kaydetti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kaybeden 10 yıl önce

Bildlgimiz bayburt mhp stratejisi kaybetmek icin ellerinden geleni yapiyorlar atilla ceker ne

Avatar
Alperen 10 yıl önce

Çok yanlış karar olmuş listede muharrem demirer dışında bu görevi yapacak kimse yok. Eski belediye başkanımız sayın hükmü pekmezciye teklif götürülebilirdi. Birde eski il başkanı kemal yücele görev verilmiş, osman söğüt gibi hareketimizi ileri taşımız insanlarada çeşitli konularda görev verilebilirdi. Byaburtta hale il başkanı dendiğinde ilk akla gelen isim odur.

Avatar
Serdengeçti 10 yıl önce

Tahmın edılen kışıler değişen ve gelişen birşey yok...

Avatar
Hasan 10 yıl önce

Şu Bayburt un haline bak. Birde bu parti bizi yönetmeye talip. 5 meclis üyesi açıklamış. Ya nasıl siyaset yapıyorsunuz, bayburt merkezin il genel meclis üyesi sayısı 4 dür. Gidip bir kanun okuyun.

Avatar
Oğuz A. 10 yıl önce

Ne yaparsanız yapın, bu partiye muhalefet olan insanları memnun edemezsiniz.

Avatar
M.kocatürk 10 yıl önce

Ya Arpalı nın MHP lileri beceriksiz ya da Bayburt un MHP lileri nalıncı keseri.
MHP nin Bayburt da yüzünü güldüren tek yerleşim yeri Arpalı olmasına rağmen bu güne kadar hatırı sayılır sırada il genel meclisi üyesi aday gösterememiştir.

Avatar
Özlem 10 yıl önce

insallah mhp kazanlr biz gerceklerin ve yurekli olanlarln partisiyiz biz basbug mhpyiz ne mutlu turkum diyene