MHP'den Bayburt İl Genel Meclisi Başkanı Bülent Yardımcı'ya ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi Bayburt İl Başkanı Bekir Kasap, beraberindeki il yöneticileriyle Bayburt İl Genel Meclisi Başkanı Bülent Yardımcı'yı makamında ziyaret etti. 

MHP'den Bayburt İl Genel Meclisi Başkanı Bülent Yardımcı'ya ziyaret

Bayburt Postası - Türkiye genelindeki tek MHP'li İl Genel Meclisi Başkanı olan Bülent Yardımcı'yı makamında ziyaret eden MHP İl Başkanı Bekir Kasap, yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu. 

Kasap, ziyarette yaptığı açıklamada, "İki yıl bu görevi yapan Süleyman Ağın'a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Üç yıl görevi sürdürecek olan Bülent Yardımcı kardeşimizin görevi layıkıyla yapacağına inancımız tam. Cumhur İttifakı'nın ruhu Bayburt'a en iyi hizmeti verecektir" dedi. 

İl Genel Meclisi Başkanı Bülent Yardımcı da verdikleri oylar ile kendisine bu görevi layık gören Bayburt halkına ve MHP İl Başkanı ve yöneticilerine teşekkür ederek, Bayburt için tüm gayretleri ile çaba sarfedeceklerini kaydetti. 

  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Herkes dosta yazdı arzuhalini bizimkini rüzgara yazdılar 3 yıl önce

Bülent başkana hayırlı uğurlu olsun. Görevinde muvaffakiyetler dilerim. Hüseyin sen ne zaman Başkan olacaksın. Bayburt MHP senin kıymet ve önemini ne zaman idrak edecek.