Kobal: "Coşkulu bir karşılama olsun istiyoruz"

AK Parti Bayburt İl Teşkilatı 07 Haziran 2015 tarhinde yapılacak milletvekilliği genel seçimlerinde aday olan Naci Ağbal ve Bünyamin Özbek'i karşılamaya hazırlanıyor.

Kobal: "Coşkulu bir karşılama olsun istiyoruz"
Bayburt Postası - AK Parti Bayburt İl Teşkilatı 07 Haziran 2015 tarhinde yapılacak milletvekilliği genel seçimlerinde aday olan Naci Ağbal ve Bünyamin Özbek'i karşılamaya hazırlanıyor.

Konu ile ilgili bir yazılı açıklma yayınlayan AK Parti Bayburt İl Başkanı Hakan Kobal, 2 milletvekilini de almak için teşkilat olarak büyük bir gayret içerisinde olacaklarını belirtti. Kobal, "11 Nisan Cumartesi günü saat 13.00’te milletvekili adaylarımızı Aydıntepe yol ayrımında karşılayacağız. Coşkulu bir karşılama olsun istiyoruz, tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz" dedi.  

Kobal, şu açıklmayı yaptı:

"Bilindiği gibi seçimlerin yaklaşmasıyla başlayan aday adaylığı sürecinde en hareketli parti bizdik. Aday adaylarının çokluğu ve iktidar partisi olmamız sebebiyle adayları en çok merak edilen partide bizim partimizdi. Yoğun bir çalışmadan sonra nihayet adaylarımız belli oldu ve artık daha yoğun bir çalışma temposu bizleri bekliyor. Bu seçimde 2 milletvekilini de almak için teşkilat olarak büyük bir gayret içinde olacağız. 11 Nisan Çarşamba Günü saat: 13.00’te milletvekili adaylarımızı Aydıntepe yol ayrımında karşılayacağız. Coşkulu bir karşılama olsun istiyoruz tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz. Karşılamadan sonrada Şair Zihni Kültür Merkezi’ne geçerek aday tanıtım toplantımızı gerçekleştireceğiz. İnşallah bu seçimde kardeşlik anlayış ve hoşgörü içinde katılım oranı yüksek bir demokrasi bayramı havasında geçer."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Muamma 9 yıl önce

Hakan bey kusura bakma sana ve bünyamin beye yaktığımız mazota değmez gelmemiz.... mecburiyetten oy veriyoruz... Ak Parti olmasa sizi kimse dinlemez