Kobal: "Kimse heveslenmesin!"

Partilerin 2015 genel seçimleri için milletvekili aday listelerini YSK'ya teslim etmesinin ardından ilk açıklama AK Parti Bayburt İl Başkanı Hakan Kobal'dan geldi. İşte o iddialı açıklama...

Kobal: "Kimse heveslenmesin!"
Bayburt Postası - Partilerin 2015 genel seçimleri için milletvekili aday listelerini YSK'ya teslim etmesinin ardından ilk açıklama AK Parti Bayburt İl Başkanı Hakan Kobal'dan geldi. Kobal, milletvekili adaylarının Türkiye'ye ve Bayburt'a hayırlı olmasını dileyerek, "kimse heveslenmesin" dedi. 

"Bayburt'ta 2-0 olmazsa olmazım, kimse heveslenmesin" diyerek sıcağı sıcağına iddialı bir çıkış yapan Kobal, Bayburt Postası'na şu sözleri kaydetti: 

"Sadece milletvekili değil, bakan adayımız da Bayburt'tan"


"Biliyorsunuz, aday adaylık sürecinin en hareketli partisi bizdik. Aynı şekilde en demokrotik olanı da. Aday adaylarımız önce temayüle girdi, ardından aday adaylarımızı Türkiye'de ilk kez STK'lara soran parti olduk. Böylece tüm görüşleri, düşünceleri genel merkeze iletmiş olduk. Genel merkezimiz, hepsi birbirinden değerli aday adaylarımızı değerlendirdi ve değerli bürokratımız Naci Ağbal ve mevcut milletvekilimiz Bünyamin Özbek isimlerinde karar kıldı. Yani sadece milletvekili değil, bakan adayımız da Bayburt'tan. Bu süreçte aday adayı olan tüm değerli dava arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Ülkemize ve şehrimize hayırlı olsun diyorum. Artık çalışma zamanı. Bayburt'ta 2-0 olmazsa olmazım. Kimse heveslenmesin."

Yaklaşık 1 haftadır Ankara'da bulunan ve çeşitli temaslarda bulunan AK Parti Bayburt İl Başkanı Hakan Kobal, adayların belli olması ile birlikte Bayburt'a dönerek seçim çalışmalarına start verecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hadi ordan 9 yıl önce

Sana oy vermem..Bünyamin e hiç vermem vicdanım rahat...

Avatar
müverrih 9 yıl önce

Bunyamin ozbek varsa biri mhp nin

Avatar
baba 9 yıl önce

Göreceğiz

Avatar
hayati okumus 9 yıl önce

Eyvah eyvah yinemi bunyamin. Ama bayburtluda buna oy verir.

Avatar
adalet 9 yıl önce

Gorcez iki sifiri iyi alistiniz saltanat sürmeye bitti o devir eğer bu millet yine de sizlere verirse iki sıfır alirsaniz herseyi hakediyor bu millet ama insAllah olmayacak 1-1 bitecek