İdris Aydın, yeniden MHP MYK Üyesi

Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) 13. Olağan Büyük Kurultayı, Ankara Spor Salonu'nda gerçekleşti.

İdris Aydın, yeniden MHP MYK Üyesi

Bayburt Postası - MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'nin tek aday olarak katıldığı ve Genel Başkanlığa yeniden seçildiği kurultayda, 75 kişilik Merkez Yönetim Kurulu üyeleri de belirlendi. Bayburt'tan MHP eski İl Başkanı İdris Aydın, yeniden MHP MYK üyeliğine seçildi.  

Yaklaşık 1200 delegenin oy kullandığı, "İstiklal için birlik, istikbal için dirlik" ve "Kazanan Türkiye olacak" sloganları kullanılan kurultaya Bayburt'ta MHP teşkilatı da tam kadro katıldı. 

Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, Aydıntepe Belediye Başkanı Haşim Şentürk, Gökçedere Belediye Başkanı Yavuz Bakır, MHP Bayburt İl Başkanı Bekir Kasap, MHP Merkez İlçe Başkanı Muharrem Baykal, MHP İl Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP Aydıntepe ve Demirözü İlçe Başkanlarının katıldığı kurultayda yeniden MYK üyesi seçilen İdris Adyın, "Liderimiz, Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli'nin Merkez Yönetim Kurulu'na yeniden seçilmenin onurunu yaşıyorum. Bizler liderimizle aynı dili konuşur, aynı ruhu paylaşırız. Büyük Türkiye'nin can damarı, en önemli kilometre taşımız MHP'mizin başarısı için çaba sarfedeceğiz" dedi.   

MHP İl Başkanı Bekir Kasap ise, "Yenıden Merkez Yürütme Kurulu Üyeliğine seçilen İdris Aydın Beyefendiye hayırlı olsun dileklerimle başarılar dilerim" notunu paylaşırken, Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci de yaptığı paylaşımda, "İstiklal İçin Birlik, İstikbal İçin Dirlik, Kazanan Türkiye Olacak” temalı Milliyetçi Hareket Partisi 13.Olağan Büyük Kurultayı’mızda MYK Üyeliği görevine yeniden seçilen Sayın İdris Aydın’ı tebrik eder, başarılar dilerim" ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İsmail Enver 3 yıl önce

Kongredeki konuşmasını etik haber sitesinden tamamen okudum.
O konuşmada ;
Suriyeliler yok,
Yolsuzluklar yok,
5 tane müteahhit yok,
İşsizlik yok,
Enflasyon yok,
Aşılamada ki yalanlar yok,
Salgın sürecindeki algı yalanları yok,
Milletin derdine çare olacak bir tane öneri yok,
50 yıllık partinin kongresinde Bir başka partinin genel başkanının gelecek seçimde adaylığının ilanı var.
yani ülkücü harekete ihanet var.
Siz buradan milletvekili çıkarıp ülkücü edebiyatı yapıyorsunuz.
İl başkanının da zamanında belediye başkanı olan muhterem için dediklerini unutmadık.
Sizler nasıl bir bünyeye sahipsiniz, mideniz bunları nasıl kaldırıyor ve ülkücüyüm diyebiliyorsunuz hayret

Avatar
Alp Eren 3 yıl önce

Ahı gitmiş vahı kalmış, olmaz, olamaz dediği birinin peşine düşmüş dün dediklerinin bugün tam tersini yapan, yürümekten aciz, beyni sulanmış peşine körü körüne gitmenin ne anlamı var. Üç hilalide, mhp yi bitirdi. İlk seçimde kesin meclis dışında, projesi olmayan, başkalarına destek vermeyi en büyük işi olarak gören ne alıp vereceği varsa foyası meydana dökülmesin diye birilerine şartsız destek verenin Türkiyeye de bundan sonra vereceği bir şey yoktur ve zaten olmayan bütün saygınlığını da bitirmiştir.

Misafir Avatar
kerim 3 yıl önce @Alp Eren

önce ülkem diyen lideri anlayamazsınız beyni sulanmış demek şerefsizlik ve ahlaksızlıktır siz ve sizin gibi düşünenler chp ip hdp ortaklığını kabullenmiş zavallı insanlarsınız bu ayıp mhp genel başkanını suçlamaya kalkanlara yeter ne ederseniz edin bahçeli oyunlara izin vermiyor diye kuduruyorsunuz

Beğenmedim! (41)
Avatar
tekin 3 yıl önce

ALLAH hayırlı etsin sıra milletvekilliğinde hak ettiğini düşünüyorum

Misafir Avatar
mert 3 yıl önce @tekin

Neden hakketti mesela hangi milli mevzuda bir çift söz etti. Kapı bekçiliği yapmak MHP de vekil olmak için gerekli ve yeterli şart mıdır?

Beğenmedim! (10)
Avatar
Sadık 3 yıl önce

Sadık kardeşim sana yakışır inşAllah vekil olarakta görmek isyiyoruz ALLAH onuda nasip eder

Avatar
Veli 3 yıl önce

mhp nin üçlü koalisyondaki adını birileri anasol m diye zikrederdi bu bir hakaretti mhp için buda unutuldu. Bu desteğin nedeni sadece devlet değil bu işte de bir bit yeniği var, çıkıp mertçe açıklasınlar.

Avatar
Aloş 3 yıl önce

Andımız ve TC için icraat olmalı. Pimi çekilmiş bomba ile kalınmamalı.
TC yerine konmalı ve andımız her okulda okunmalı.

Bekliyoruz.

Avatar
mecnun 3 yıl önce

yazıklar olsun MHP liderine söz söyleyen zavallılara kedi uzanamadığı ciğere pis dermiş şimdide sayın BAHÇELİ nin cumhurbaşkanını desteklemesi bazı adilerin zoruna gitsede hdp chp ip imi desteklemsi lazımdı yani arka bahçeleri pkk ya çıkıyor devam edin cumhur ittifakı vizyon sahibi bir ittifaktır ip in başkanının dediği gibi diyorki biz proje ittifakıyız kimin projesi olduğu belli

Avatar
A.S 3 yıl önce

İnşAllah seçim yasası biran önce değişir ve meclise girme oranı güncellenir. MHP önümüzdeki seçime %10 barajı düzelmediği takdirde girerse meclis dışında kalacaktır. Liderimizin koltuğu sadece bir Genel Başkan koltuğu olarak kalacaktır, acil hükümetimizden yardım talep ediyorum. :D