Erdoğan'a bağış için sıraya girdiler

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim harcamalarına katkı sağlamak için bağışta bulunmak isteyen vatandaşlar, Bayburt Ziraat Bankası şubesinde sıraya girdi.

Erdoğan'a bağış için sıraya girdiler
Bayburt Postası - Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim harcamalarına katkı sağlamak için bağışta bulunmak isteyen vatandaşlar, Bayburt Ziraat Bankası şubesinde sıraya girdi.

Erdoğan'a seçim çalışmalarında kullanılmak üzere yardımda bulunmak isteyen vatandaşlar arasında Belediye Başkanı Mete Memiş, AK Parti İl Başkanı Hakan Kobal, İl Genel Meclis Başkanı Yusuf Elçi ve partililer de vardı.

Bağış öncesi, Ziraat Bankası Bayburt Şubesi önünde kısa bir açıklama yapan Ak Parti İl Başkanı Hakan Kobal, “10 Ağustos 2014 Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan’a seçim harcamalarında kullanılmak amacıyla bağış ve yardımda bulunmak amacı toplamış bulunmaktayız” dedi.



10 Ağustos tarihinde milletin ilk kez bir Cumhurbaşkanı seçeceğini ve bunun tarihi bir olay olduğunu söyleyen Kobal, “Bu seçim; değişim, demokrasi, açıklık ve refah iradesi ile tutuculuk, vesayetçilik, kapalılık ve ekonomik oligarşi odakları arasında yapılacak bir seçimdir. Amacımız, 2023 yılında, yani Cumhuriyetimizin 100. yılında şu dört temel hedefe ulaşmaktır: Demokrasiyi daha da geliştirmek, siyasi ve toplumsal normalleşmeyi sağlamak, toplumsal refahı daha çok yükseltmek ve dünyada öncü ülkeler arasına girmek. Yeni Türkiye, güçlü, büyük ve öncü Türkiye olacaktır” dedi.

Kobal, açıklamalarını şöyle sürdürdü:

"AK Parti olarak Başbakan Erdoğan’ın liderliğinde 3 genel seçim, 3 yerel seçim ve 2 referandumdan başarıyla çıkmış bir partiyiz. Allah'ın izni, milletimizin desteği ve teşkilatlarımızın gayreti ile inşallah ilk turda Sayın Başbakanımızı Cumhurbaşkanı olarak seçeceğiz."

Kobal, İsrail Gazze’ye yönelik saldırılarının ise üzüntü verici olduğunu ve bir an önce acının durdurulması gerektiğini kaydetti.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
reis. 10 yıl önce

şu mubarek günde ihtiyaçlılara yapılsa bu yardım daha makbul olmazmıydıı.

Avatar
evren kalac 10 yıl önce

Allah yolunda kuruş harcamazlar sıraya girmiş yalakalık peşindeler.yoksa siz de bir ybağış yapıp on ihale alanlardanmısınız.adam olmaz bu Bayburt.zorlamaya gerek yok.cahille oturan kör cahil kalkar.yarın kürdistan Ermenileriyle sınır olunca eski köy isimlerini de değiştirin.sıra burayada gelecek.galısgavar varıjna tanışman ve diğerleri.

Avatar
Hjdnd 10 yıl önce

Başbakanın yardımlara ihtiyacı yok,ayakkabı kutularından alsaydı ,birde yardım yapan arkadaşlar Filistin ve Türkmen kardeşlerimize yardım etselerdi ...

Avatar
erhan osmanoglu 10 yıl önce

gidinde ac susuz kalan türkmenlere ve filistine yardım edin o zaten devletin hazinesini kullanıyor yazıklar olsun

Avatar
Zahitli 10 yıl önce

Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez,devam edin böyle,belki tren gibi yatırımlar dahada artar !

Avatar
Serdar @reis. 10 yıl önce

Onu da yapıyorlar sen endişe etme... Siz DSP-MHP-CHP-HDP-BDP olarak diğer sanıyorum bankada kuyruga gırmıssınızdır fakıre fukara ya yardım etmek ıcın....

Avatar
Gürsel Karapınar 10 yıl önce

Tek kelime PİŞKİNLİK, başka izahı yok.......Türkiye ile alay ediliyor........

Avatar
evren kalac 10 yıl önce

okuldaki cin alinin masallarına benzeyen ders kitaplarıyla gider de itü odtü boğaziçini kazanırsınız.sizden geçtiyse çocuklarınız ve torunlarınız için de buböyle olacak.onların parası var ana okulundan giriyor elinde üniversite diplomasıyla çıkıyor askerlik parayla can kaybetme derdi yok meslek edinme derdi yok.bizim gibilere de böyle yönetim lazım.hiçmerak eden varmı Bayburt Erzurum gümüşhaneden kaç kişi üniversite sınavını kazanıp iyi bir bölüme yerleşti.dersaneler kapansın artık rüyanızda görür de mutlu olursunuz.