Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ukrayna ziyaretine Batuhan Tataroğlu da katıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Ukrayna ziyaretine katılan heyette Bayburt AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Batuhan Tataroğlu da yer aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ukrayna ziyaretine Batuhan Tataroğlu da katıldı

Bayburt Postası - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 3 Şubat 2022 tarihinde Ukrayna’nın başkenti Kiev’e resmi bir ziyaret gerçekleştirdi. Son zamanlardaki Rusya-Ukrayna gerilimi ve Türkiye- Ukrayna arasında serbest ticaret anlaşmaların gündemde olduğu ziyarete, AK Parti Bayburt İl Gençlik Kolları Başkanı Batuhan Tataroğlu da katılıd.

Türkiye ve Ukrayna arasında 8 anlaşmanın imzalandığı ziyaretle ilgili bilgi veren Batuhan Tataroğlu, “Bizim için büyük onur ve gurur verici bir ziyaret oldu. Cumhurbaşkanımız her zaman söylüyor 'gençler siyasetin öznesi' diye. Burada yeni tecrübeler yeni deneyimler kazanmış olduk. Gerek Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın gerekse bakanlarımızın uluslararası arenadaki duruşuna birebir tanık olmak nasip oldu. Özellikle Ukrayna ve Rusya arasındaki gerilimde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte Türkiye olarak orada olmamız siyasi olarak da çok önemliydi. Bizlere bu fırsatı vererek gençliğe değer verdiğini bir kez daha gösteren Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a Bayburt gençliği adına teşekkür ediyorum” dedi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.