AK Parti, Fatih Yumak başkanlığında şekillendi

AK Parti Bayburt 6. Olağan kongresi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşti.

AK Parti, Fatih Yumak başkanlığında şekillendi
Bayburt Postası - AK Parti Bayburt 6. Olağan kongresi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla  Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşti. Kongreye tek aday olarak giren Fatih Yumak il başkanlığına seçilirken, yönetim kurulunda; Yaşar Kiki, Seddar Saka, Kuddusi Kacır, Hüseyin Şahin, İlhan Ergül, Nazmi Mazlum, Mecit Türkoğlu, Mustafa Akbaş, Turgut Çalışkan, Tevhit Köroğlu, Binali Cebelioğlu, Habip Cangi, Nagihan Karslı,  Nesli Kocabey, Hamdi Serkan Sekmenli, Mehmet Kılıç, Abdulkadir Bilgeoğlu, Raif Kalekahyası, Ayhan Köprücü, Ali Fuad Değirmenci, Ali Kalkan, Elif Çil, Ali Çiçek, Fatih Ocaklı isimlerri yer aldı.

Disiplin Kurulu; Abdulkadir Ekşi, Yılmaz Develi, Erdem Akkoyunlu, Burhani Altınay ve Turgut Kaban isimlerinden oluşurken, Büyük Kongre delegeliliklerine ise Fatih Yumak ve Mete Memiş seçildi.

Kongrenin ardından bir teşekkür konuşması yapan AK Parti Bayburt İl Başkanı Fatih Yumak, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ağırlamaktan onur duyduklarını ifade ederek, “Bugün Bayburt için bir bayram günüdür. Türkiye’nin siyasi tarihini kökünden değiştiren, siyasetin ve memleket sevgisinin tanımını yeniden yapan liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla olağan kongremizi icra ediyoruz. Bu manada kendimizi çok şanslı hissediyoruz. Ancak sorumluluğumuzun arttığının da bilincindeyiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın Bayburt’a beslediği muhabbete, dünden çok daha güçlü bir şekilde sahip çıkmak boynumuzun borcudur. Zira Bu topraklar bize öğretmiştir ki vefası olmayan bir toplumun yarını da olamaz. Biz dünden aldığımızla çok daha müreffeh bir geleceği inşa etmek kararlığındayız.”

Yumak konuşmasında şu ifadelere yer verdi: 

“Artık muasır medeniyet seviyesine ulaşma hedefine, kendi medeniyet tasavvurunu ekleyen güçlü bir Türkiye var. Bu Türkiye dostunu çok daha güçlü kucaklıyor. Düşmanlarını çok daha fazla korkutuyor. 
Türkiye’nin başarı hikâyesini sadece kişi başına düşen milli gelir üzerinden açıklayanlar yanılıyorlar. Çok şükür ülkemizde kişi başına düşen umut arttı, güven arttı, azim arttı, inanç arttı… Biz sadece 
yolları, barajları, fabrikaları, hava alanlarını çoğaltmadık, Biz mazluma merhameti çoğalttık, biz zalimde korkuyu çoğalttık… Onun için Arakan’da mazlumun sesini dinleyemeyenler, anlayamazlar bizi… Onun için Suriye’de, Irak’ta zalime kör olanlar, hissettiklerimizi göremezler." 

"Bayburt ölçeğinde de büyük düşündük…"

"Biz büyük olmanın ilk şartının büyük düşünmek olduğunu Sayın Cumhurbaşkanımızdan öğrendik. Bu nedenle Türkiye ölçeğinde büyük düşündüğümüz gibi, Bayburt ölçeğinde de büyük düşündük… Kadim şehrimizin şanlı geçmişini bugüne taşıyabilmek için Sayın Cumhurbaşkanımızın teveccühü, hükümetimizin ve değerli hemşerimiz Maliye Bakanımız Sayın Naci Ağbal’ın büyük destekleriyle çok önemli adımlar attık. Bayburt’ta, Aydıntepe’de, Demirözü’nde, Gökçedere’de, Arpalı’da; en uzak köyden, en yakın mahalleye kadar vatandaşımızın olduğu her yerde tek gayemiz hizmet oldu. Biz gücümüzü buradan aldık. Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi; Haktan, halktan ve hakikatten güçlü hiç kimse olamaz. İşte bu anlayıştan nasibini almamış olanlar 15 Temmuz’da halkımızın hakikati altında yerle bir oldular. 15 Temmuz Hakka teslim olanların ihaneti teslim aldığı gün olarak tarih sayfalarında yerini aldı. Tıpkı Türk Dünyasını, Tüm İslam Coğrafyasını yeniden kucaklayan Türkiye gibi…. Tıpkı yüreği milletle atanların, milletin yüreğinde daima kalacağını bize gösteren Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan gibi… Kongremiz partimiz ve ülkemiz için hayırlı olsun, hepinize saygı ve şükranlarımı sunuyorum."

Anahtar Kelimeler:
AK PartiFatih Yumak
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
şahin GÜL 6 yıl önce

YENI KONGRE DONEMIYLE 2019 KUTLU YILINDA SECILEN ARKADAŞLARI VEŞAHSINIZI EN DERIN SAYGILARLA KUTLAR BAŞARILARIN DEVAMINI DILERIM.

Avatar
şingahlı şigahlı 6 yıl önce

ŞÜKRÜ KAYALI NEDEN YOK YÖNETİMDE ACABA

Avatar
Bayburtlu 6 yıl önce

Görev alan arkadaşlara başarılar diler eskilerden kimselerin olmamasını yeylerdik ama sağlık olsun yinede güzel olmuş seçkin esnafların olması BAYBURT ta kaybedilen ivmeyi geri getirecektir.