AK Parti Demirözü ilçesinden start verdi

Bayburt AK Parti Gençlik Kolları teşkilatı genel seçim çalışmlarını Demirözü ilçesinden başlattı.

AK Parti Demirözü ilçesinden start verdi
Bayburt Postası - Bayburt AK Parti Gençlik Kolları teşkilatı genel seçim çalışmlarını Demirözü ilçesinden başlattı. 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan genel seçimler öncesi teşkilatları ziyaretlere başlayan AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı İbrahim Kaymak ve yönetim kurulu üyeleri Demirözü Belediye Başkanı Selami Ersen, Demirözü AK Parti İlçe Başkanı Çağlar Seyrek, Gençlik Kolları Başkanı Murat Seçen ve partililerle biraraya geldi.

Demirözü Belediye Başkanı Selami Ersen, Demirözü ilçe bir çok yeniliğin AK Parti farkı ile kendi dönemlerinde geldiğini belirterek, Demirözü'nün Türkiye'nin 30 bin nüfuslu ilçelerine göre ekonomik ve sosyal açıdan daha iyi bir konumda olduğunu söyledi. Nüfüs anlamında da ciddi artışların olduğuna değinen Başkan Ersen, gelecek yıllarda Demirözü'yü bölgenin ticari ve sosyal anlamda lider ilçesi konumuna getirebileceklerini belirttirken, Demirözü İlçe Başkanı Çağlar Seyrek de, Bayburt'ta 2 milletvekilini çıkarmak için tüm gayretlerini ortaya koyacaklarını dile getirdi. 

AK Parti Gençlik Kolları İl Başkan İbrahim Kaymak ise yaptığı açıklamada, 7 Haziran seçimlerinin kan ve gözyaşı içindeki İslam coğrafyasının da kurtuluşu olacağını belirterek, gençlere bu anlamda büyük görevler düştüğünü ve gece gündüz demeden istişareli bir şekilde çalışacaklarını kaydetti.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.