AK Parti 2014'ün son toplantısını yaptı

Bayburt Ak Parti Aralık ayı İl yönetim heyeti ve Merkez ilçe yönetim heyeti istişare toplantısı yapıldı.

AK Parti 2014'ün son toplantısını yaptı
Bayburt Postası - Bayburt AK Parti Aralık ayı İl yönetim heyeti ve Merkez ilçe yönetim heyeti istişare toplantısı yapıldı.

Şair Zihni Kent Ormanı’ndaki dağ evinde yapılan toplantıya Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, Ak Parti Bayburt İl Başkanı Hakan Kobal, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Daştan, İl Genel Meclisi Başkanı Yusuf Elçi ve il genel meclisi üyeleri ile belediye meclisi üyeleri, il yönetim heyeti üyeleri ve merkez ilçe yönetim heyeti üyeleri katıldı.

Ak Parti İl Başkanı Hakan Kobal’ın açılış konuşmasını yaptığı toplantıda Belediye Başkanı Mete Memiş, çalışmaları ilişkin katılımcıları bilgilendirdi. Merkez İlçe Başkanı Mustafa Daştan da kısa bir konuşma yaptı.

Daha sonra Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, TBMM’nin yoğun bir çalışma programından sonra verilen arayı değerlendirdiğini belirterek Bayburt’taki incelemelerini ve ziyaretlerini aralıksız devam ettirdiğini ifade etti.


Özbek: "Teşkilatlar iktidarların kalbidir..."

Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş’ten belediye ile ilgili, Ak Parti İl Başkanı Hakan Kobal’dan teşkilat çalışmaları ilişkin bilgi aldıklarını kaydeden Milletvekili Özbek, şöyle konuştu:

"2014 yılının son günlerini yaşıyoruz. Belediye başkanımıza 9 aylık süredeki çalışmalarından ötürü teşekkür ediyorum. Altyapı çalışmalarından ötürü belediyemiz yoğun bir tempo geçirdi. Kısa bir zamanda da şehrimizdeki caddeleri asfaltlayarak mevsim çalışmalarını sonlandırdı. Teşkilat olarak 2014 yılında bir mahalli seçim, 1 cumhurbaşkanlığı seçimi geçirdik. İlçe ve merkez ilçe kongrelerimizi tamamladık. Ben göreve gelen arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Gücünü milletten alan bir iktidarımız var. Teşkilatlar iktidarların kalbidir. Teşkilatlardaki heyecan milletimizin verdiği destekle hizmetlere yansımaya devam edecektir."

Bayburt’ta çok güçlü bir teşkilat yapısı olduğunu belirten Milletvekili Özbek, il ve ilçe teşkilatlarının birlik ve beraberlik içerisinde olmasının Ak Parti’nin başarısının artırdığına dikkat çekti. Özbek, toplantıya katılan tüm teşkilat üyelerine teşekkürlerini iletti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
metin 9 yıl önce

abunlara mı kaldı bayburt