Doğan, Bayburt Belediyesi'ne teşekkür etti

Milli Eğitim Bakanlığı, Orman ve Su İşleri Bakanlığı ve Türkiye Belediyeler Birliği arasında imzalanan protokolle yürürlüğe giren Okullar Hayat Olsun Projesi kapsamında Bayburt’ta proje paydaşlarınca 2013 yılında gerçekleştirilen çalışmalar ile 2014 yılı hedeflerini konu alan değerlendirme toplantısı düzenlendi.

Doğan, Bayburt Belediyesi'ne teşekkür etti
Bayburt Postası - Milli Eğitim Bakanlığı, Orman ve Su İşleri Bakanlığı ve Türkiye Belediyeler Birliği arasında imzalanan protokolle yürürlüğe giren Okullar Hayat Olsun Projesi kapsamında Bayburt’ta proje paydaşlarınca 2013 yılında gerçekleştirilen çalışmalar ile 2014 yılı hedeflerini konu alan değerlendirme toplantısı düzenlendi.

Toplantıda konuşan Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan, proje kapsamında eğitime verdiği katkıdan dolayı Bayburt Belediyesi'ne teşekkür etti.

Doğan, eğitimin sadece eğitim kurumlarının altından kalkabileceği bir alan olmadığını belirttiği konuşmasında şunları söyledi:

“Bayburt şartları içerisinde bakanlığımızın çerçevesini çizdiği bu projenin en verimli bir şekilde gerçekleştirilmesi adına başta belediyemizin katkıları ve diğer kurumlarımızın katkılarıyla verimli bir çalışma yürütmeye çalıştık. Bu noktada okullarımız, halk eğitim merkezlerimiz, muhtarlıklarımız ve diğer STK’ların katkılarıyla bu projeden azami olarak verim almaya yönelik çalışmalar yapıldı. Bundan sonra da yapılmaya devam edecek. Bu noktada ben belediye başkanımıza eğitim anlamında, gerek bu proje başlamadan önce gerekse bu projeden sonra ihtiyaçlarımız olan bütün konulara tamına karşılayarak döndük. Desteklerini bizden hiç esirgemediler, ben bütün samimiyetimle kendilerine teşekkür ediyorum. İnşallah bu destekler, bu çalışmalar yine devam eder. Çünkü eğitim sorumluluğu sadece eğitim kurumlarının altından kalkabileceği bir alan değildir. Bu noktada velilerimizin, muhtarlarımızın ve resmi kurumlarımızın destekleriyle biz başarıya ulaşabiliriz. Bu noktada bu çalışmaya destek olan bütün kurumlara ve kişilere ben tekrardan teşekkür ediyorum.”

Bayburt Belediyesi toplantı salonunda gerçekleşen Okullar Hayat Olsun Projesi değerlendirme toplantısına Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, İl Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan, Okullar Hayat Olsun Projesi Bölge Koordinatörü Venhar Şahin, Bayburt Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Necmettin Tozlu, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Memet Fatih Uluca, Milli Eğitim Şube Müdürü Altan Kalkın, Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Hakan Kurt, Aydıntepe İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ömer Özgenç, Demirözü İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Halil İnce ve üyeler katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.