Bayburt Üniversitesi “söz almaya başladı”

Bayburt Üniversitesi, geçtiğimiz günlerde herkesin takdirini toplayan bir organizasyona imza attı. Eğitim Fakültesi öğrencileri “Topluma Hizmet Uygulamaları” dersini fırsat bilerek, Şehit Ailelerine yardım” amaçlı kermes düzenledi. Ticaret ve Sanayi Odası İş merkezinde gerçekleşen kermes, küçük büyük herkesin beğenisini kazandı. Kermeste, esnaf tarafından bu amaçla bağışlanmış ve üniversite öğrencilerinin kendi tasarladıkları ürünler yer aldı. Hasan Kırkgeçit isimli üniversite öğrencisi, yaptıkları çalışmayı şu sözlerle özetledi:  

Bayburt Üniversitesi “söz almaya başladı”

Üniversiteli gençler ve Bayburtlu, Şehit Aileleri için el ele verdiBayburt Üniversitesi, geçtiğimiz günlerde herkesin takdirini toplayan bir organizasyona imza attı. Eğitim Fakültesi öğrencileri “Topluma Hizmet Uygulamaları” dersini fırsat bilerek, Şehit Ailelerine yardım” amaçlı kermes düzenledi. Ticaret ve Sanayi Odası İş merkezinde gerçekleşen kermes, küçük büyük herkesin beğenisini kazandı. Kermeste, esnaf tarafından bu amaçla bağışlanmış ve üniversite öğrencilerinin kendi tasarladıkları ürünler yer aldı. Hasan Kırkgeçit isimli üniversite öğrencisi, yaptıkları çalışmayı şu sözlerle özetledi:

 

“14 kişilik bir öğrenci grubuyla başlattık çalışmayı. Amacımız üniversite öğrencileri olarak sadece eğitim almak değil, Bayburt’un Sosyal ve Kültürel faaliyetlerine katılmaktır aynı zamanda. Sadece maddi olarak değil, manevi olarakta Şehit ailelerinin yanındayız. Destek olan öğrenci arkadaşlarıma ve özellikle de Bayburt esnafına çok teşekkür ediyoruz.” Bizlerde kendilerini kutluyor, Bayburt Üniversitesi öğrencilerinin sosyal ve kültürel alanlar başta olmak üzere, her konuda bu şehrin içinde yaşamalarını diliyoruz.

Bayburt Üniversitesi öğrencileri takdir topladı

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.