Bayburt Ümit Derneği'nde Adabaşı İlk ve Ortaokulu'na kitap desteği

Bayburt Ümit Derneği, Adabaşı İlk ve Ortaokulu kütüphanesine kitap desteğinde bulundu.

Bayburt Ümit Derneği'nde Adabaşı İlk ve Ortaokulu'na kitap desteği

Bayburt Postası - Milli Eğitim Müdürü Cengiz Karakaşoğlu ile Ümit Derneği Başkanı Nesli Kocabey ve yönetim kurulu üyelerininin katılımıyla gerçekleşen etkinlikte kitaplar kütüphanede öğrencilere hediye edildi. 

Etkinlikle ilgili görüşlerini dile getiren Milli Eğitim Müdürü Cengiz Karakaşoğlu, okulların kütüphanelerini önemsediklerini, dolayısıyla Bayburt Ümit Derneği tarafından yapılan faaliyeti çok önemsediklerini belirtti. Karakaşoğlu, "Çocuklarımızın okuma ihtiyacını gidermek üzere kitap hediye eden Ümit Derneği yöneticilerine dernek üyelerine çok teşekkür ediyorum. Okullarımızın kütüphaneleri bizler için çok önemli ve ehemmiyetli. Çocuklarımızın kitaba ulaşımını kolaylaştırmak, okuma alışkanlığı geliştirmek için yapılan bu faaliyeti çok önemsiyor ve değerli buluyoruz. Dernek başkanımız Nesli hanıma ve dernek yönetici arkadaşlarımıza okulumuza geldikleri, çocuklarımızla buluşup onları sevindirdikleri için çok teşekkür ediyorum" dedi.

Ümit Derneği Başkanı Nesli Kocabey de eğitimle ilgili faaliyetlerini sürdürdüklerini iifade ederek, şu açıklamayı yaptı:

"Ümit Derneği yeni bir kuruluş. Başlangıçta kırtasiye ve okul ihtiyaç gereçleriyle başladık, diğer faaliyetlerimizi de devam ettiriyoruz. Köylerdeki ihtiyaç sahiplerimize ulaşmaya başladık. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Kemal Gümrükçü bize çok destek oluyor. İnşallah şehrimizde çok güzel şeyler başaracağız." 

Anahtar Kelimeler:
Bayburt ümit Derneği
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Suat 3 yıl önce

Çok güzel bir uygulama emeği geçen herkese teşekkür ederiz