Bayburt'ta ilkokul öğrencilerine 112 Acil Çağrı Merkezi gezisi

112 Acil Çağrı Merkezinin bilinirliğini artırmaya yönelik tanıtım faaliyetleri çerçevesinde, Bayburt Cem Nuri Başgül İlkokulu öğrencilerine 112 Acil Çağrı Merkezi gezdirildi, öğrencilere ’Acil Durumlarda Tek Numara 112’ hakkında bilgi verildi.

Bayburt'ta ilkokul öğrencilerine 112 Acil Çağrı Merkezi gezisi

Bayburt Postası - Hatların gereksiz yere meşgul edilmemesi konusunda hatırlatmalarda bulunan çağrı merkezi çalışanlarına öğrenciler merak ettiği soruları yönelttiler. Öğrencilerin sorularını yanıtlayan 112 Çağrı Merkezi personelleri, her bir çağrının önemli olduğunu belirterek, zamanla yarıştıklarını vurguladılar.

112 personellerinin önemli bir iş yürüttükleri bilincinde olan öğrenciler, 112 Acil Çağrı Merkezinde görev yapan personele kolaylıklar dilediler. Kısa ziyaret, toplu hatıra fotoğrafı çekiminin ardından son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.