Üniversitenin çatısı yine uçtu!

Bayburt’ta gün boyunca etkili olan şiddetli rüzgar Bayburt Üniversitesi'nin de çatısını uçurdu.

Üniversitenin çatısı yine uçtu!
Bayburt Postası - Bayburt’ta gün boyunca etkili olan şiddetli rüzgar Bayburt Üniversitesi'nin de çatısını uçurdu. Bazı eğitim kurumları başta olmak üzere, tarihi Yıldız Garajı ve bir çok evin çatısını kullanılmaz hale getiren etkili rüzgar Dede Korkut Kampüsü içerisinde yer alan, Bayburt Üniversitesi Kütüphanesi'nin çatısını da uçurdu. Eğitimin devam ettiği kampus içerisinde can kaybı ve yaralanma yaşanmadı.

Sınavlar iptal

Dede Korkut Kampusu içerisinde yer alan kütüphane binasının çatısının uçması üniversite yönetimini harekete geçirdi. Herhangi bir tehlikenin yaşanabileceğini göz önünde bulunduran üniversite yönetimi bugün yapılacak sınavların ileri bir tarihe ertelendiğini duyurdu.

Öte yandan 2014 yılı Ağustos ayı içerisinde yine şiddetli rüzgar nedeniyle Bayburt Eğitim Fakültesi'nin çatısı uçmuştu. 


*

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Umut Yaşar 9 yıl önce

Uçtu hezaar

Avatar
Yaşar 9 yıl önce

Sınavların tarihi nasıl belli olacak?

Avatar
ALOŞ 9 yıl önce

Çatıları aynı firmamı yapmış? Aynı kişiler ise iş verilmesin ve uçan çatıları yeniden yaptırma cezası verilsin.

Avatar
Murat öztürk 9 yıl önce

valla bu rüzgâra. Iyi bina yıkılmamış.erzurum yerle bir .Afet bu afet

Avatar
halk 9 yıl önce

Mübarek çatı değil sanki halının üzerindeki battaniye .Üfledinmi uçmaya başlıyor.İlimizdeki fırtınada bir çok kamu binasının(Anadolu Lisesi,faküteler,Kaleardı 75,Toki Şair Celali ) veya TOKİnin yaptırdığı binaların(öğretmen Tokiler gibi) büyük zarar görmesi özellikle çatılarının uçan halıya dönmesi düşündürücü.Bu binaları yapanların ve denetleme görevini yapanların veya yeterince yapmayanların araştırılıp gerekli yaptırımların uygulanması lazım.Yoksa böyle manzaralar ile karşılaşmak çokta süpriz olmaz.Tamam afattır.İnsanoğlunun cüzi iradesi bir yere kadar.Ama gerekli tedbiri yeterince almadan sadece olayı kader ve afat ile izah etmek hadiseyi baside almak demektir.Hepimize geçmiş olsuun...