SODES başvuruları başladı, süre çok kısa!

SODES Programı 2017 yılı başvuru süreci başladı.

SODES başvuruları başladı, süre çok kısa!
Bayburt Postası - Yerel dinamikleri harekete geçirerek yoksulluk, göç ve kentleşmeden kaynaklanan sosyal sorunları gidermek, değişen sosyal yapının ortaya çıkardığı ihtiyaçlara karşılık vermek, toplumsal dayanışma ve bütünleştirmeyi güçlendirmek, toplumun dezavantajlı kesimlerinin ekonomik ve sosyal hayata daha aktif katılmalarını sağlamak amacıyla, Kalkınma Bakanlığınca uygulanan istihdam, sosyal içerme ve kültür, sanat ve spor alanlarındaki projeleri destekleyen SODES Programı 2017 yılı başvuru süreci başladı.

Kalkınma Bakanlığı'nca destek gören ve Bayburt Valiliği Koordinasyonunda uygulanan Sosyal Destek Programı (SODES) 2017 yılı teklif çağrıları 23.02.2017 tarihi itibari ile başladı. 2017 yılı Uygulama Usul ve Esasları gereğince hazırlanacak olan projeler için son başvuru tarihi ise 16.03.2017.

2017 Yılı SODES Bilgilendirme Toplantısı ise 27 Şubat 2017 Pazartesi günü saat 14:30 da Gençlik Merkezi Toplantı Salonunda gerçekleştirilecek.

Proje başvuruları SODES Bilgi Sistemi (SODES-BİS) aracılığıyla ve yazılı olarak Bayburt Valiliği SODES Proje Koordinasyon Birimine iletilecek. Destek tutarının alt sınırının 100 bin Türk Lirası (TL) üst sınırının ise 500 bin TL olduğu SODES projeleri hakkında proje yürütücüleri proje başvuru süreci ve program hakkında aşağıda iletişim bilgileri verilen yerlerden gerekli bilgi ve teknik destekleri alabilecek.

İlgili Web Sitesi:
http://www.sodes.gov.tr/sodes.portal 
http://www.bayburtsodes.com/ 

Yardım Masası:
Bayburt Valiliği Ek Hizmet Binası Kat:4 SODES Proje Koordinasyon Birimi
Tel:0458 211 8178  0 538 989 82 72

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sanayi Esnafı 7 yıl önce

Kim bunlar çay içip sohbet etmeleri bile haber olmuş.Baybut postadı bile tarih olmuş.