“Özel İdare 400’den fazla noktada çalışma yürütüyor”

Vali Ali Hamza Pehlivan, çalışma ziyaretleri kapsamında Bayburt İl Özel İdaresi’ni ziyaret ederek brifing aldı.

“Özel İdare 400’den fazla noktada çalışma yürütüyor”
Bayburt Postası - Vali Ali Hamza Pehlivan başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Vali Yardımcısı Tamer Kılıç, İl Genel Meclis Başkanı Yusuf Elçi, İl Özel İdare Genel Sekreteri Hayrettin Koçyiğit ve birim amirleri katıldı. Vali Ali Hamza Pehlivan, yaklaşık 3 saat süren toplantıda İl Özel İdare Genel Sekreteri Hayrettin Koçyiğit ve birim müdürlerinden yürütülen projeler hakkında bilgi aldı. Genel Sekreter Koçyiğit, Vali Pehlivan’a İl Özel İdaresinin 2017 yılı hedefleri, yürütülen projeler, KÖYDES çalışmaları, araç ve personel durumunu anlattı.

Toplantı sonrası değerlendirmede bulunan Vali Ali Hamza Pehlivan, il özel idaresinin Bayburt genelinde dört yüzden fazla noktada çalışmalarına devam ettiğini bildirdi. Vali Pehlivan araç parkına dâhil edilen yeni araçlara köylere daha hızlı ve etkin hizmet götürmeye devam edeceklerini belirterek, “Köylerimizin neredeyse tamamına yakınında çalışmalarımıza devam ediyoruz. Kanalizasyon, içme suyu ve yol gibi asfalt çalışmalarımız aynı anda farklı noktalarda devam ediyor. Özel idaremizin hizmetlerinde her hangi bir aksaklık yaşanmaması bu anlamda çok önemli. Bugünde bu bağlamda İl Özel İdaresini ziyaret ederek başta Genel Sekreterimiz Hayrettin Koçyiğit olmak üzere diğer ilgili arkadaşlarımızdan detaylı bilgi aldık.” dedi.

Vali Ali Hamza Pehlivan toplantıda ele alınan konular hakkında yaptığı değerlendirmenin ardından mevcut problemlerin çözümüne yönelik ilgili birimlerin gerekli çalışmaları yapması talimatını verdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.