Kuveyt uyruklu 2 kardeş İncili köyünde mahsur kaldı!

Kuveyt uyruklu 2 şahıs kardan kapanan yolda mahsur kaldı. 

Kuveyt uyruklu 2 kardeş İncili köyünde mahsur kaldı!

Bayburt Postası - Ali Ahmad Al Alrefai kontrolündeki 61 ACJ 177 plakalı Megan otomobil Bayburt'a 35 kilometre uzaklıkta bulunan Aydıntepe'ye bağlı İncili köyü mevkiinde mahsur kaldı.

Kuveyt uyruklu Ali Ahmad Alrefai ve Roqyah Ahmad Alrefeai isimli iki kardeş Erzurum'dan Trabzon'a gitmek için yola çıktılar. Yoğun kar yağışı ve tipinin kapattığı İncili köyünde  mahsur kalan kardeşlerin yardımına Bayburt İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğüne (AFAD) bağlı arama kurtarma ekipleri, Aydıntepe İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı jandarma ekipleri ve Bayburt İl Özel İdaresi Konursu Şantiye Şefliğine bağlı ekip yetişti.

Karla kapanan yolu Konursu Şantiyesine bağlı ekip greyderle açarak, yolu temizledi. Jandarma ve arama kurtarma ekiplerinin yoğun çabaları sonucunda araç saplandığı yerden kurtarılarak güvenli alana çıkarıldı. Kurtarılan Kuveytli kardeşler, ekiplere teşekkür ederek, Trabzon'a gitmek üzere yolu koyuldular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kiralık akıl, pardon megan 2 yıl önce

Abunlar Kuveyt'in açlari miii akılsızlari miii! Bu mevsimde avuradan megannan gidülür mi heç! Onu da geçtim 1 dinar 50 lira! Kor değel elizi az cebize atsaydız da bi tene cip kiralayaydız. Yalandan millete iş çıkarirsız beymuratlar.