Kaymakam çift Demirözü ve Aydıntepe'ye atandı

Vali yardımcıları ve kaymakamlara ilişkin İçişleri Bakanlığı kararnamesi Resmi Gazetede yayımlandı.

Kaymakam çift Demirözü ve Aydıntepe'ye atandı
Bayburt Postası - Bayburt’un 2 ilçesini karı-koca kaymakam yönetecek. Bayburt’un iki ilçesinden Aydıntepe’ye Yeliz Yıldızhan, Demirözü’ne ise eşi Zihni Yıldızhan atandı.

Vali yardımcıları ve kaymakamlara ilişkin Resmi Gazetede yayımlanan İçişleri Bakanlığı kararnamesine göre Trabzon’un ilçelerinde görev yapan kaymakam çift, Bayburt’a atandı. Trabzon Şalpazarı Kaymakamı Zihni Yıldızhan Demirözü Kaymakamlığı’na, Tonya Kaymakamı eşi Yeliz Yıldızhan da Aydıntepe’ye atandı.

Kararnameye göre Demirözü Kaymakamı Haktan Gökçekuyu Erzurum Vali Yardımcılığı’na atanırken, Aydıntepe Kaymakamı Ahmet İhsan Çiğil Nevşehir Hacıbektaş Kaymakamlığı’na atandı. Bayburt İl Hukuk İşleri Müdürü Huzeyfe Citer de Şanlıurfa Viranşehir Kaymakamlığı’na atandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.