Kasım ayında hizmete giriyor

11 bin metrekare alan üzerine yapılan 750 kişilik öğrenci yurdunun inşaatı devam ediyor...

Kasım ayında hizmete giriyor
Bayburt Postası - Demirözü yolu üzerinde yükselen 750 kişilik öğrenci yurdunun yapımı sürüyor. Yurt inşaatında incelemelerde bulunan Bayburt Valisi Mükerrem Ünlüer, yüklenici firmanın sahibi Fuat Aksoy’dan bilgiler aldı.

11 bin metrekare alan üzerinde yapılan 750 kişilik öğrenci yurdunun 3 bloktan oluştuğu, alan içerisinde ayrıca sosyal tesis ve teknik merkezinde olduğu belirten Fuat Aksoy, 4 bin 300 metrekare alan içerisinde yapılan sosyal tesis alanında oyun alanları ve spor tesisleri de bulunduğunu söyledi.

126 çalışanla birlikte yoğun bir şekilde çalışmaların devam ettiğini belirten Aksoy, 2014 yılı Kasım ayında inşaatın bitirilip teslim edileceğini belirtti.
Vali Ünlüer ise, yurdun yeni eğitim-öğretim dönemine yetişmesi için çalışmaların hızlandırılması gerektiğini söyledi.

Gerek odaların gerekse koridorların zemin döşemelerinin önemli olduğunu belirten Vali Ünlüer,  estetik ve güzel bir görüntü ortaya çıkabilmesi için zemin döşemelerine özen gösterilmesi gerektiğini vurguladı.

İncelemelerde Vali Ünlüer’e; Vali Yardımcısı Abdülhamit Karaca, İl Genel Meclis Başkanı Yusuf Elçi, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hasan Saka ve Yurt-Kur Müdürü Sezai Özden eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.