Kadınlar Derneği'nden Başkan Polat'a plaket

Bayburtlu Kadınlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından kadınlara yönelik organize edilen faaliyetlere verdiği katkılardan dolayı Belediye Başkanı Hacı Ali Polat’a şükran plaketi takdim edildi.

Kadınlar Derneği'nden Başkan Polat'a plaket
Bayburt Postası - Bayburtlu Kadınlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından kadınlara yönelik organize edilen faaliyetlere verdiği katkılardan dolayı Belediye Başkanı Hacı Ali Polat’a şükran plaketi takdim edildi.

Başkan Polat’ı makamında ziyaret eden Bayburtlu Kadınlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Leyla Karabulut ile yönetim kurulu üyeleri Şehriban Emir, Berna Erengil, Selma Zorlu, Hümeyra Karapınar ve Zübeyda Çelik kadınlara yönelik organize edilen faaliyetlere yapmış olduğu katkılardan ötürü Belediye Başkanı Hacı Ali Polat'a şükranlarını bildirdiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Polat,  “İnsanların böyle bir süreçten sonra memnun bir şekilde ayrılmasından daha büyük bir sonuç yoktur. Ben de Bayburtlu Kadınlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetim kurulu üyelerini gerçekten çok tebrik ediyorum. Bayburtlu kadınların sosyal hayata, ekonomik hayata katılmaları konusunda gayret sarf ediyorsunuz. Bizim de belediye olarak kadınlara yönelik organize ettiğimiz faaliyetlere göstermiş olduğunuz ilgiden ötürü de hepinize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Bayburtlu Kadınlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Leyla Karabulut ise, Belediye Başkanı ve eşi Kerime Polat’a şükranlarını belirterek, “Kadınlarımızın sosyal hayatta aktif olmaları konusunda, bütün taleplerimize göreviniz boyunca cevap verdiniz. Derneğimiz başta olmak üzere Bayburtlu kadınların organize ettiği faaliyetlere katkılarınızı hiçbir zaman esirgemediniz. Katkı ve desteklerinizden ötürü Bayburtlu kadınlar adına size şükranlarımızı bildirir, bundan sonraki yaşamınızda başarılarınızın devamını dileriz” dedi.

Ziyarette, Belediye Başkanı tarafından dernek başkanı Karabulut’a Bayburt taşından üretilmiş Saat Kulesi maketi hediye edildi.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.