İlk toplantıda komisyonlar oluşturuldu

30 Mart 2014 tarihinde yapılan yerel seçimlerin ardından Bayburt Belediyesi Meclisi, yeni üyeleri ile birlikte ilk toplantısını Belediye Başkanı Mete Memiş başkanlığında gerçekleştirdi.

İlk toplantıda komisyonlar oluşturuldu
Bayburt Postası - 30 Mart 2014 tarihinde yapılan yerel seçimlerin ardından Bayburt Belediyesi Meclisi, yeni üyeleri ile birlikte ilk toplantısını Belediye Başkanı Mete Memiş başkanlığında gerçekleştirdi. Meclis Başkan vekilliğine Cemil Polat ve Filiz Öztürk'ün seçildiği ilk toplantıda komisyon üyeleri de belirlendi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın seslendirilmesinin ardından bir konuşma yapan Belediye Başkanı Mete Memiş, "İnşallah Bayburt adına birlikte güzel şeyler yapacağız. Çalışmalarımızı önceden olduğu gibi yine dostça, arkadaşça ve seviyeli bir şekilde yürütüp Bayburt’umuz adına doğru şeyleri yapmanın peşinde olacağız" dedi.

Mecliste çoğunluğun dayatması ile karar alınmayacağını ve her şeyin istişare ile gerçekleşeceğini söyleyen Memiş, "Mecliste siyasi görüşlerimizi bir tarafa bırakılarak Türkiye ve Bayburt için doğru olanı yapmanın peşinde olacağız. Bizim çoğunluğumuz var diye dayatmacı bir tavırla değil, doğru olanı bulma adına hem AK Parti’den gelen arkadaşlarımız hem de Milliyetçi Hareket Partisi’nden gelen kardeşlerimiz ile tartışarak, paylaşarak önceliğimizi Bayburt’a vereceğiz, Bayburt’un tarafı olacağız. Bu amaçla çalışmalarımızın Bayburt’umuza, şahsımıza ve Türkiye’mize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” diye konuştu. 

Belediye Başkanı Memiş'in konuşmasının ardından Bayburt Belediye Meclisi'nde encümen, çeşitli komisyonlar ile bağlı bulunan birliklere üye seçimi gerçekleştirildi.

Yapılan oylamalarda aşağıdaki meclis üyeleri ilgili görevlere seçildi:

      Meclis Başkan Vekilleri:
      Cemil Polat                   (1. Başkan Vekili)
      Filiz Öztürk                   (2. Başkan Vekili)
      Kâtip Üyeleri:
      Halit Gündoğdu            (Asıl Üye)
      Esma Okumuş              (Yedek Üye)
      İlhan Güçlü                  (Asıl Üye)
      Süreyya Türkmenli       (Yedek Üye)
      Encümen Üyeleri:
      Filiz Öztürk
      Cemil Polat
      Nevzat Köse
      Plan ve Bütçe Komisyonu:
      Filiz Öztürk
      Muzaffer Çeker
      Eyüp Bayrak
      Halit Gündoğdu    
      İmar Komisyonu:
      Kurban Atmaca
      Ercan Bekiç
      Esma Okumuş
      Nevzat Köse
      Abdülhamit Karaoğlu
      Denetim Komisyonu:
      Cemil Polat
      Nevzat Köse
      İlhan Güçlü


Anahtar Kelimeler:
Mete MemişBelediye Meclisi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ALOŞ 10 yıl önce

Hayırlı olsun. Dilerim bu yönetim çarpık yapılaşma içinde olmadan modern bir kent oluştururlar. Bayburt için yapılması gerekenleri bundan önceki sayın Başkanın deneyimlerinden yararlanarak yaparlar.