Gençosman Mahallesi parkeleniyor

Bayburt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kent genelinde parke onarım çalışması gerçekleştiriyor.

Gençosman Mahallesi parkeleniyor
Bayburt Postası- Bayburt Belediyesi  Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kent genelinde parke onarım çalışması gerçekleştiriyor.

Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, şehrin muhtelif bölgelerinde çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Bu kapsamda Genç Osman Mahallesinde yol bakım ve parke onarımı yapan ekiplerimiz tarafından altyapı çalışmaları nedeniyle tahrip olan parkeler yenileriyle değiştiriliyor.



Bozulan yollara asfalt yaması

Öte yandan  altyapı çalışmaları nedeniyle yollarda meydana gelen bozulmaları gidermek için Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından acil ihtiyaç olan yerlerde yürütülen asfalt çalışması devam ediyor. Yollarda oluşan bozulma ve tozlanma gibi sıkıntıların önüne geçebilmek için sürdürülen asfaltlama çalışmaları devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.