“Fenerbahçe'den spor okulu talep edebiliriz“

Bayburt Grup İl Özel İdare Genlikspor’un Ziraat Türkiye Kupası’nda Fenerbahçe ile aynı gruba düşmesinin heyecanı ve yankıları sürüyor.

“Fenerbahçe'den spor okulu talep edebiliriz“
Bayburt Postası - Bayburt Grup İl Özel İdare Genlikspor’un Ziraat Türkiye Kupası’nda Fenerbahçe ile aynı gruba düşmesinin heyecanı ve yankıları sürüyor.

Kendisi de Fenerbahçeli olan Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Önder Karaoğlu,"Bayburt, Fenerbahçe’den istifade etmeli! Nasıl istifade etmeli? Fenerbahçe’nin 70’in üzerinde spor okulu var. Bunlar voleybol, futbol, yüzme okulları adı altında faaliyet gösteriyor. Bunların yaklaşık 40 tanesi Anadolu’da. Fenerbahçe’den Bayburt için de bir spor okulu talep edebiliriz" dedi.

Fenerbahçe’nin Bayburt’a gelmesini ‘muhteşem bir şey’ sözleriyle değerlendiren Karaoğlu, "Fenerbahçe’yi Bayburt’a ağırlayacağız inşallah. Bayburt’a, Bayburt’un tarihine, kültürüne yakışır bir şekilde misafirperverlikle, konukseverliğimizi göstererek Bayburt’ta Fenerbahçe’yi bağrımıza basacağız" şeklinde konuştu.

‘Gönlümüz Bayburtspor’un galibiyetinde yana’ diyen Karaoğlu, "Her ne kadar Fenerbahçeli olsak da her şeyden önce Bayburtlu kimliğimiz var. Yaşanılacak olan tabii ki bir futbol müsabakası. Biz Bayburtlular olarak, Fenerbahçe olsun, Galatasaray olsun, Beşiktaş olsun Türkiye’nin güzide kulüpleriden hangisi gelirse gelsin Bayburt’a bunları çok iyi bir şekilde bize yakışır şekilde ağırlamamız gerekiyor. Mümkünse beraberlik veya bir galibiyet olursa, yenersek bu muhteşem ötesi bir şey olacak" diye konuştu.

"Aziz Yıldırım ve Ali Koç Bayburt'a gelecek"

Fenerbahçe kongre üyesi Bayburtlu işadamı Suat Müftüoğlu'ndan Aziz Yıldırım'ın Bayburt'a geleceği bilgisini öğrendiğini belirten Karaoğlu, SOCAR Türkiye Başkanı Kenan Yavuz'un ise Bayburt'a Ali Koç'u getireceğini kaydetti. Karaoğlu, iyi ilişkiler kurularak Fenerbahçe’nin Bayburt'a yatırım yapmasının sağlanabaileceğini de sözlerine ekledi.

Haber: Peyami Sefa Karabacak

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hasan 9 yıl önce

siz gidin esnafın hali ile uğraşın... bırakın bu işleri kulüp başkanı yasın...kim gelecekse başkanla irtibat kursun bu işlerle reklam yapmayın...

Avatar
galerli 9 yıl önce

Syn Önder bey futbol takımının yönetim kurulunda mı acaba? Yöneticiyse bu hak ona verilip insanlarla temasa geçtiyse tebrik ediyorum yok değilse bu açıklamayı yapıyorsa kınıyorum futbol takımının bir başkanı ve 20-30 kişilik bir yönetimi var bu açıklama bu işin emek veren insanlara düşer. Yoksa önder bey komşusuna misafir davet eden komşudan bir farkı kalmaz ki buda ayıptır. İnsanların emeğine saygısızlıktır. Hikmet başkandan açıklama bekliyoruz. Sonuçta en yetkili isim kendisidir.

Avatar
el haci 9 yıl önce

dibinizde trabzon duruken fenerden yardım isteyin.supersiniz

Avatar
Safak güngör 9 yıl önce

Fenerbahçeyi Bayburtta ağırlamaktan Fenerbahçe taraftarı olarak onur duyuyorum. Amma Bayburtun yenmesini canı gönülden istiyorum. Sayın yöneticiye bir sorum olacak ülkenin cumhurbaşkanı Bayburta geldi yatırım olarak ne talep etiniz? Yıllardır Trabzon yanıbaşımızda duruyor ama şükür bişey görmedik.

Avatar
Önder Karaoğlu 9 yıl önce

Galerli kardeşim, Bayburtspor'un Fenerbahçe ile eşleşmesine dair vatandaşın fikirlerinin alındığı bir sokak röportajını basın toplantısı gibi lanse edip alabildiğine çarpıtmışsınız. Bakın orada Aziz Yıldırım ve Ali Koç'un Bayburt'a geleceği ''BİLGİSİNİ ALDIĞIM'' şeklinde bir ifade var. Okur, yazar ve birazcık mantık sahibi iseniz, yukarıdaki söyleşinin neresinden hangi cümlesinden ''insanlarla temasa geçtiğime ve birilerini Bayburt'a davet ettiğime dair bir sonuç çıkardığınızı da açıklamak zorundasınız.. Kendisine mikrofon uzatılan ve görüşleri istenen bir taraftar olarak ''Fenerbahçe'ye misafirperverliğimizi gösterelim, Fenerbahçe ile iyi ilişkiler kuralım ve Fenerbahçe'den şehrimiz adına istifade edelim'' demişim.. Şu düşüncelerimin neyinden, neresinden rahatsız oldunuz? Derdiniz, ızdırabınız nedir anlamak güç.. Beni tanıyorsunuz, isminizle cisminizle yazın da biz de sizinle müşerref olma şerefine erişelim sevgili kardeşim...

Avatar
Önder Karaoğlu 9 yıl önce

Şafak Güngör bey, Cumhurbaşkanımızın Bayburt'u ziyaretlerinde Bayburt Ticaret Sanayi Odası olarak bizler Esnaf Sanatkarlar Odalar Birliği ve Bayburt Ziraat Odasını da yanımıza alarak hep birlikte ilimiz adına taleplerimizi içeren ve 21 maddeden oluşan bir çalışma yaptık ve bu dosyayı sayın Cumhurbaşkanımızın ilimizi ziyaretinde kendilerine bizzat sunduk. Arzu ederseniz buyrun misafir edelim ve dosyamızın bir suretinden size de takdim edelim. Dosyanın içeriği ile ilgili basın toplantısına ve Sayın Cumhurbaşkanından ilimiz adına taleplerimize bu linklerden ulaşabilirsiniz.. Saygıyla... http://www.bayburtpostasi.com.tr/gundem/bayburt/oda-baskanlari-cumhurbaskani-erdogana-dosya-sunacak-h9317.html
http://www.milliyet.com.tr/bayburt-oda-baskanlari-cumhurbaskani-bayburt-yerelhaber-420932/

Avatar
yapmayın 9 yıl önce

Öncelikle futbol Okulu açmak için talebe gerek yok öğrenci başı aylık 300 ödediğiniz takdirde istediğiniz yere okul açabilirsiniz araya birini koymaya gerek yok yada gelmesi zor bişeyde aziz Yıldırım'dan rica edelim gibi bi olay değil.

Avatar
M. Ali Varınca 9 yıl önce

HABERİ OKUDUM, YORUMLARI OKUDUM. HABERDE KONUŞAN ARKADAŞIMIZ BAYBURT İÇİN KONUŞMUŞ, YORUM YAPANLARIN BİR KISMI İSE KİŞİLİKLERİNİ ORTAYA KOYMUŞ.