Erdoğan'dan Bayburtlu işadamlarına çağrı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bayburt mitinginde işadamlarına önemli bir çağrıda bulundu.

Erdoğan'dan Bayburtlu işadamlarına çağrı
Bayburt Postası - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bayburt mitinginde işadamlarına önemli bir çağrıda bulundu. Erdoğan, Bayburtlu işadamlarından Bayburt’a yatırım yapmalarını istedi.

Bayburt’un kalkınması için Bayburtlu işadamlarının katkı sunması gerektiğini söyleyen Erdoğan, “Bayburt’un ihtiyaçlarında eserleriniz olsun, öldükten sonra o eserlerle hayırla yad edilin. Onun için Bayburtlu işadamları kardeşlerimden özellikle bu ricada bulunuyorum. Bunu şimdiden hatırlatıyorum” dedi.

“Hep birlikte Bayburt’u bölgenin yıldızı yapacağız” diyen Erdoğan, daha önce yaptığı birçok mitingde dile getirdiği çağrısını bu defa Bayburt için yaptı.

Erdoğan, konuşmasında Bayburtlu işadamlarına şöyle seslendi:

“Bayburt’un sorunlarını ve ihtiyaçlarını çok iyi biliyorum. Allah’ın izniyle Bayburt’la çok daha yakından ilgileneceğiz. Sayın Başbakanımıza Bayburt’la daha yakın ve daha yoğun ilgilenilmesi için bu gelişimdeki gözlemlerimi de aktaracağım. Aynı zamanda Cumhurbaşkanı olarak ta Bayburt’la özel olarak -fahri milletvekiliyiz ya- ilgileneceğimi ve bu projeleri yakından takip edeceğimizi tekrar vurgulamak isterim. Bayburt dışındaki kardeşlerimiz, özellikle işadamlarımız da çalışacak. Ve inşallah Bayburt’u bölgenin parlayan yıldızı yapacağız. Ben Bayburtlu işadamlarımıza sesleniyorum. Kazandıklarınızın belli bir kısmını sadaka-i cariyeniz olarak Bayburt’a yatırım yapın. Bayburt’un ihtiyaçlarında eserleriniz olsun, öldükten sonra o eserlerle hayırla yad edilin. Onun için Bayburtlu işadamları kardeşlerimden özellikle bu ricada bulunuyorum. Bunu şimdiden hatırlatıyorum. Çünkü artık üniversitesiyle, kalesiyle, Çoruh nehriyle, türbeleriyle, tarımı ve sanayisiyle Bayburt inşallah hak ettiği konuma yükselecek”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Fahri Bayburtlu 10 yıl önce

Bayburtlu iş adamları Bayburt a yapsın siz Bayburt dan rekor oyu alın ama gidip yatırımın Kral'ını PKK nın talan ettiği destek gördüğü yerlere yapın. Bu adalet ve vefa olamaz

Avatar
Gurbetçi 10 yıl önce

Sayın Cumhurbaşkanımız , demir yolu projesine değinmedi, bu proje derinden,sessizce ince bir politikayla yürütülüyor...Bu politikadan Bayburt atlatılıyor manası çıkmasın yinede UYANIK olalım diyorum.....Bayburt'un olmadığı demir yolu projesi siyasete kurban edilmiş demektir....Bu dev projede siyasetten ziyade BİLİMİN dediği olacaktır...Burası Türkiye her şey olur......
Olmayan DEMİR YOLU PLATFORMU ne yapıyor.....?

Avatar
metin kamacı 10 yıl önce

senin devlet olarak kaçtığın yere özel sektör neden gelsin ki? Bayburt 12 yılda 15 bin göç verdi tek nedeni akp dir 12 yıldır Bayburtlu kandırıldı

Avatar
Hasan 10 yıl önce

Herkese 900 TL maaş dağıt sonra çalışacak adam kalmaz, hadi yatırım yap de birde bırak Allah aşkına

Avatar
murat kırgız. @metin kamacı 10 yıl önce

Babanız getrdi üniversiteyi yaptı bayburta demi.. Bayburtun indanı pek nankör olmaz ama sizin gibiler çıkıyor arada demekki!!!

Avatar
bülmirler @murat kırgız. 10 yıl önce

yoğ bülmirler gardaş bülmirler...sizin babaz getürdi

Avatar
Saim 10 yıl önce

Allah razı olsun Cumhurbaşkanımızdan bak Bayburt'un kalkınması için nasıl buldu çareyi
İş adamları gelin Bayburt'da yatırım yapın :))))))

Avatar
gerekçeli karar @Gurbetçi 10 yıl önce

tren için g.hanede "çed ve dlh.toplantısı yapıldı,Bayburtta neden yapılmadı.ayrıca k.t.ü.
raporlarına göre trenin bayburttan geçmesi diğer hatlara karşın.t.c.devletine 4 milyar
dolar kar ediyor,ilgililer ne yapıyor acaba.??