Defterdar Karadağ, veda ediyor

Bayburt’ta 4 yıldır görev yapan Defterdar Davut Karadağ, 10 Şubat tarihli resmi gazetede yayımlanan atama kararıyla veda ediyor.

Defterdar Karadağ, veda ediyor
Bayburt Postası - Bayburt’ta 4 yıldır görev yapan Defterdar Davut Karadağ, 10 Şubat tarihli resmi gazetede yayımlanan atama kararıyla veda ediyor. Defterdar Karadağ’ın Bayburt'tan ayrılacak olması dolayısıyla Bayburt Öğretmen Evi’nde veda yemeği düzenlendi.

Vali İsmail Ustaoğlu yemek sonrası yaptığı konuşmada Defterdar Davut Karadağ’la 7 ay çalıştıklarını ve iyi bir çalışma arkadaşlığı içerisinde mesai yaptıklarını söyledi. Karadağ’ın bilgi birikimi ve donanımıyla güzel işlerin altına imza attığını ifade eden Vali İsmail Ustaoğlu, “Devlet bürokrasisi içerisinde maliye bürokratları önemlidir. Çünkü her biri çok özel donanımlarla yetişirler. Defterdarımız Davut Karadağ’da ilimizde 4 yıl boyunda gerek mesaisi içinde gerekse mesai saatleri dışında yaptığı çalışmalarla herkesin gönlünde iz bırakmış değerli bir arkadaşımız. Bu anlamda Sayın Defterdarımızın yapmış olduğu güzel hizmetlerden sonra yeni görevinde de güzel işlere imza atacaktır. Bu vesileyle Sayın Defterdarımız Davut Karadağ’a yapmış olduğu hizmetler dolayısıyla teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Defterdar Davut Karadağ ise Bayburt’ta gerçek anlamda iyi bir çalışma ortamında bulunduğunu dile getirerek, birlikte görev yaptığı çalışma arkadaşlarına teşekkürlerini bildirdiğini ifade etti.

Anahtar Kelimeler:
Davut Karadağ
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.