Boru patladı, cadde göle döndü

Bayburt’ta yağışların başlamasına rağmen ısrarla sürdürülen altyapı çalışmaları günlük hayatı da olumsuz etkilemeyi sürdürüyor.

Boru patladı, cadde göle döndü
Bayburt Postası - Bayburt’ta yağışların başlamasına rağmen ısrarla sürdürülen altyapı çalışmaları günlük hayatı da olumsuz etkiliyor. Zaman zaman elektrik ve telekomünikasyon bağlantılarının kopmasına neden olan çalışmalarda bugün de su borusu patladı.

Osman Okutmuş Caddesi’nde Türk Telekom binası önünde yapılan kazıda ana hat borusunun patlaması, bir anda cadde ve sokakları göle çevirdi. Kısa sürede ana hattan kesintisi yapılarak patlayan borudaki sızıntı önlenirken, yüklenici firma çalışanları da biriken suyun tahliyesi için çalışma başlattı. Borunun patlaması sonucu Turan Cadde başta olmak üzere Şair Zihni ve Sebahattin Savacı Caddesi’nde oluşan su birikintileri esnafı ve vatandaşı zor durumda bıraktı.

Kış geldi, paydos ne zaman?


Öte yandan geçtiğimiz günlerde Belediye Başkanı Mete Memiş'in, 'Bu sezonluk çalışmalar tamamlandı, sadece açılan yerleri kapatıyoruz. 2015 yılı bahar aylarında yeniden çalışmalara devam edeceğiz" şeklindeki açıklamasını hatırlatan vatandaşlar kış şartları ile birlikte tamamen çileye dönüşen çalışmaların ne zaman sonlanacağını merak ediyor.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Misafir 9 yıl önce

Bu nasıl belediyecilik anlayışı merak ettim doğrusu.. Kış geldi ortalık çamur deryası.. Bu mevsimde başlanacak işler miydi bu? Cumburbaşkanının gelmesini mi beklediniz ne yaptınız bu kadar? Madem yetişteremeyeceksin önümüzdeki bahara başlasaydın.. İstemiyorum evden dışarı çıkayım.. Arabalarımızda ne ön düzen kaldı ne de başka birşey. Yazık değil mi? Hele arabası olmayan çamur içinde yürüyenler ne yapsın? Böyle belediyecilik olmazzzzzzzzzzzzzzzzzz.. Bayburtlu değilim ama hakikaten sahipsiz memleket.. Kimse ses çıkar mıyor?

Avatar
Bayburtlu 9 yıl önce

Türkiye'nin her yerinden kesilen ağaçlar için halk gösteri yaparken Bayburt'ta kesilen yüzlerce ağaç için nedense hiç kimsenin sesi çikmıyor nedendir bilinmez!!! Mm

Avatar
Fatih 9 yıl önce

Şikayetlerimizi Bimer'e yazalım.

Avatar
karayusuf 9 yıl önce

çok duyarsız bir memeleket burası sanırım türkiyede böyle bir şehir bulunumaz bence kimsenin sesi çıkmıyor sayın belediye başkanı sanırım hiç yayan gezmiyor şehrin durumundan haberdar değil kışın ne olacak bu memleketin durumu bekleyeip göreceğiz sayın başkan iyi bir swohmen kendisi

Avatar
Ümit 9 yıl önce

Yüzde 82 hak etti geri kalan yasin yaninda kuruyada Pay düser hayirli olsun yeni türkiye

Avatar
Misafir 9 yıl önce

Evet bimere yazın arkadaşlar. Ben yazdım herkes yazsın sesimiz duyurulsun. Bu kadar rezillik olmazzzz

Avatar
mesut kale 9 yıl önce

öncelikle sayın belediye başkanımız mete memişi tebrik ediyorum.bunu samimiyetim ile söylüyorum bayburt bayburt olalı böyle belediye başkanı görmedi .küçük ile küçük büyük ile büyük davranan başkanımı tebrik ediyorum. köy diye eleştirdiğimiz memleketimiz ancak bu çalışmalar sonunda modern şehir haline gelecek.meyve veren agaç taşlanır.sayın başkanım burası bayburt dedikodunun cok oldugu şehir sizive ekpinizi tekrara tebrik ediyor allaha emanet ediyorum.