Bayburt’ta seçim güvenliği toplantısı

Bayburt’ta 30 Mart’ta yapılacak olan mahalli idareler seçimleri öncesi alınacak tedbirlerin görüşüldüğü seçim güvenliği toplantısı yapıldı.

Bayburt’ta seçim güvenliği toplantısı
Bayburt Postası - Bayburt’ta 30 Mart’ta yapılacak olan mahalli idareler seçimleri öncesi alınacak tedbirlerin görüşüldüğü seçim güvenliği toplantısı yapıldı.

Bayburt Valisi  Mükerrem Ünlüer  başkanlığında İl Emniyet Müdürlüğü’nde yapılan toplantıya, Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Rafet Akan, Vali Yardımcısı Abdulhamit Karaca, İl Jandarma Komutanı J. Alb. İsmail Ferhat Özbaş, İl Emniyet Müdürü İsa Bülent Kaya, Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Tahsin Demir, Aydıntepe Kaymakamı Ahmet İhsan Çiğil, Demirözü Kaymakamı Haktan Gökçekuyu, Emniyet Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ile İl Jandarma Komutanlığı personeli katıldı.

Topantıda, 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler ile Mahalle Muhtarlıkları ve İhtiyar Heyetleri Seçimi sürecinde alınacak güvenlik tedbirleri görüşüldü.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.