"Bayburtlular olarak coşkuluyuz, gururluyuz"

Maliye Bakanı Nci Ağbal, Bayburt’un düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yıl dönümü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

"Bayburtlular olarak coşkuluyuz, gururluyuz"
Bayburt Postası - Maliye Bakanı Nci Ağbal, "Şanlı tarihimizdeki kahramanlık destanlarından biri olarak 98 yıl önce tarih sayfasındaki yerini alan Bayburt’un düşman işgalinden kurtuluşu sebebiyle Bayburtlular olarak bugün coşkuluyuz, gururluyuz" dedi.

Bayburt’un düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yıl dönümü münasebetiyle bir mesaj yayınlayan Maliye Bakanı Naci Ağbal şunları kaydetti:

"Şanlı tarihimizdeki kahramanlık destanlarından biri olarak 98 yıl önce tarih sayfasındaki yerini alan Bayburt’un düşman işgalinden kurtuluşu sebebiyle Bayburtlular olarak bugün coşkuluyuz, gururluyuz.
Bayburt’un kurtuluş mücadelesi, en değerli hazinemiz olan bu Vatanı savunmak için, yokluklar içinde var olma savaşı verildiği kahramanlıklar ile dolu bir mücadeledir. Bugünde mücadelesini verdiğimiz “Yeni Türkiye” idealimizin temelinde işte bu yüksek ruh vardır. Bu yüksek ruh ve aziz milletimizin desteği ile Şehitlerimizin bize bıraktığı bu mukaddes emanetini daha yükseklere taşımak için var gücümüz ile çalışıyoruz. Allah, milletimize bir daha böyle günleri ve acıları yaşatmasın, birliğimizi ve beraberliğimizi bozmak isteyenlere fırsat vermesin. Bu vesile ile İstiklal mücadelemizin kahramanlarından, son günlerde yitirdiğimiz evlatlarımıza kadar, bu vatan için canlarını feda etmiş aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, Bayburt’ta ve Bayburt dışında yaşayan tüm hemşerilerimin kurtuluş gününü kutluyor sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hasan 8 yıl önce

Sy BAKAN Bayburta parelel yapiya hizmet edeceginize ,Reise az destek olun .....