Bayburt Belediyesi’nden Karla Mücadele

Bayburt’ta etkili olan kar yağışıyla birlikte, karla mücadele çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren Bayburt Belediyesi ekipleri, şehrin birden fazla noktasında çalışmalarına devam ediyor

Bayburt Belediyesi’nden Karla Mücadele

Bayburt Postası -  Kar yağışının etkili olduğu akşam saatlerinden itibaren karla mücadeleye başlayan ekipler çalışmalarını ara vermeden yoğun mesai ile sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında bir yandan ana arterler ve mahallelerde kar temizlik çalışması gerçekleştiren ekipler, diğer yandan buzlanma tehlikesine karşı tuzlama çalışması yapıyor.

Araç ve yaya trafiğinin olumsuz etkilenmemesi için yoğun çaba sarf eden ekiplerin bir kısmı da şehrin en işlek caddesi olan Cumhuriyet Caddesi’nde bulunan kaldırımlarda kar küreme çalışması yapıyor.

Çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, “Kar yağışının etkili olduğu akşam saatlerinden itibaren tüm ekiplerimiz şehrimizin dört bir yanında aynı anda karla mücadele çalışması gerçekleştiriyor. Gece boyu devam eden karla mücadelemiz aralıksız olarak gündüzde devam ediyor. Şehrin ana arterlerinde yoğun bir mesai içinde bulunurken mahallelerimizi de ihmal etmiyoruz. Şehrin her noktasında karla mücadele çalışmalarımızı yapıyoruz” ifadelerini kullandı.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.