Bayburt Belediyesi ve İHH'dan çocuklarla iftar ve eğlence

Bayburt protokolü, Bayburt Belediyesi tarafından İHH Bayburt Şubesi’nin katkılarıyla düzenlenen iftarda çocuklarla bir araya geldi. 

Bayburt Belediyesi ve İHH'dan çocuklarla iftar ve eğlence

Bayburt Postası - İftar öncesi masaları tek tek dolaşan Başkan Pekmezci, misafirlerine 'hoş geldin' dedi. Konukların yerini almasının ardından ezanın okumasıyla birlikte oruçlar hep birlikte açıldı.

İftar sonrası bir konuşma yapan Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, "Bayburt Belediyesi olarak İnsanı Yardım Vakfı ile birlikte Bayburt’ta çocuklarımızı bir araya getirmenin mutluluğu içindeyiz. Rabbim  çocuklarımızın yeni bir dünyada huzur ve mutluluk içinde yaşamayı nasip etsin.” ifadelerini kulandı. 

Bayburt’taki Ramazanların bir başka geçtiğini belirten Vali Cüneyt Epcim ise, düzenlenen iftar programından dolayı Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci’ye teşekkür ederek hayırlı Ramazanlar temennisinde bulundu. 

Konuşmaların ardından Bülent Erdaş’ın genel sanat yönetmenliğini yaptığı Bayburt Belediyesi Tiyatro Ekibi tarafından oynanan çeşitli oyunlar ve palyaço gösterileri ile Ufuk Kalekahyası tarafından sergilenen Hacivat- Karagöz oyunu ile çocuklar doyasıya eğlendi. 

Belediye tarafından geleneksel Ramazan Şerbeti’nin de ikram edildiği program, Vali Epcim ve Başkan Pekmezci tarafından çocuklara çeşitli hediyeler verilmesiyle sona erdi. 

Programa Bayburt Valisi Cüneyt Epcim, Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, Cumhuriyet Başsavcısı Huzeyfe Yücedağ, Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Demirci, MHP MYK Üyesi İdris Aydın, MHP Bayburt İl Başkanı Bekir Kasap, Ak Parti Bayburt İl Başkanı Hacı Ali Polat, Aydıntepe Belediye Başkanı Haşim Şentürk, Gökçedere Belediye Başkanı Yavuz Bakır, Bayburt İl Müftüsü Hasan Başoğlu, belediye meclis üyeleri, İHH Bayburt Şube Başkanı İlhami Polat, yetim çocuklar ve aileler katıldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.