Bayburt Belediyesi ile Tuzla Belediyesi'nden Çocuk Tiyatrosu

Bayburt Belediyesi'nin çocuklara yönelik kültürel faaliyetleri devam ediyor.  

Bayburt Belediyesi ile Tuzla Belediyesi'nden Çocuk Tiyatrosu

Bayburt Postası - Etkinlikler kapsamında Bayburt Belediyesi ve Tuzla Belediyesi işbirliği ile “Bir Uzay Masalı” isimli tiyatro oyunu Bayburt Belediyesi Çoruh Kültür Merkezi’nde çocuklarla buluştu.

Tuzla Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Tuzla Sanat Sahnesi tiyatro ekibi tarafından “Sahne Senin Türkiyem” projesi kapsamında sahnelenen oyun çocuklar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.

Sergilenen birbirinden güzel oyunlarla çocuklar doyasıya eğlenirken miniklerin neşesine ortak olan Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, tiyatronun Bayburt'ta sahnelenmesi yönünde destek olan Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Başkanı Hicabi Durmuş, Tuzla Bayburt Dernek Başkanı Abdullah Bayram, Suat Ramazan ve Muharrem İnce'ye teşekkür etti.

Çocukları daha nice bu tip etkinliklerle buluşturmaya devam edeceklerini söyleyen Başkan Pekmezci, ”İnşallah siz sevgili çocuklarımızı bundan sonrada böyle güzel programlarla buluşturmaya çalışacağız. Tuzla Belediye Başkanımıza teşekkürlerimi sunuyorum" dedi. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.