Başkan Çimen Bayburt’ta

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen Bayburt’a geldi.

Başkan Çimen Bayburt’ta
Bayburt Postası - Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen Bayburt’a geldi. 30 Mart 2014 tarihinde yapılan yerel seçimlerde AK Parti adayı olarak Gümüşhane Belediye Başkanı seçilen Ercan Çimen, bir dizi ziyarette bulunmak için geldiği Bayburt’ta Vali Mükerrem Ünlüer ve Belediye Başkanı Mete Memiş’i makamlarında ziyaret etti.   

AK Parti Gümüşhane il yönetim kurulu üyesi Cihan Özyurt ve emekli öğretmen Mehmet Devran’la birlikte ilk olarak Vali Ünlüer’i ziyaret eden Çimen’e, AK Parti Byaburt İl Başkanı Hakan Kobal da eşlik etti. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Ünlüer, Başkan Çimen’e başarılar dileyerek, ziyaretin anısına Aydıntepe ilçesinde üretilen ve üzerinde Bayburt’un tarihi ve kültürel güzelliklerinin işlendiği plaket takdim etti.

Bayburt Belediyesi’ni de ziyaret eden Ercan Çimen, Başkan Memiş’e görevinde başarılar diledi.   


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.