Arpalı'nın yeni logosu 'göçmeyen leylek'

Yaklaşık 20 yıldır yaz kış demeden Arpalı’yı terk etmeyen leylek Arpalı Belediyesi’nin logosu oluyor.

Arpalı'nın yeni logosu 'göçmeyen leylek'
Bayburt Postası - Yaklaşık 20 yıldır yaz kış demeden Arpalı’yı terk etmeyen leylek Arpalı Belediyesi’nin logosu oluyor. 30 Mart 2014 tarihinde yapılan seçimlerde AK Parti adayı olarak belediye başkanlığını kazanan Şadi Terzi, “20 yıldır bizi terk etmiyor. Bizde ona olan sevgimizi bu şekilde göstermek istedik” dedi.

Konu ile ilgili Bayburt Postası’na açıklamada bulunan Başkan Terzi, leyleğin özellikle basında çıkan haberler sonrası Arpalı’nın bir turizm elçisi haline geldiğini belirterek, “Bizi kış aylarında bile terk etmeyen leyleği görmek için beldemize gelen insan sayısı her geçen gün artıyor. Arpalı’nın bir anlamda sembolü haline gelen leyleği belediye logosunda değerlendirmek istedik. Bu fikrimizi Arpalı’da kime danıştıysak bunun uygun olacağını belirttiler. Bunun üzerine böyle bir karar aldık” dedi.

Arpalı Belediyesi’nin mevcut logosunun Çoruh nehri, dağ ve  güneşten oluştuğunu ve çok eski bir çalışma olduğunu söyleyen Terzi, “Yeni logomuzda Merkez camimiz ve 20 yıldır orayı terk etmeyen turizm elçimiz leyleğin silüeti olacak. Şuan için çalışma aşamasındayız. Yakın bir zamanda yeni logomuz ortaya çıkacak. Yeni logomuzun sevileceğine ve ilgi uyandıracağına inanıyoruz” diye konuştu.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Harun Kaymak Çakırözü Köyü 10 yıl önce

Çok güzel.