Alperen Ocakları’ndan bayrak yürüyüşü

Bayburt Alperen Ocakları, Diyarbakır Lice'de Türk bayrağının indirilmesi olayıyla ilgili tepki yürüyüşü düzenledi.

Alperen Ocakları’ndan bayrak yürüyüşü
Bayburt Postası - Bayburt Alperen Ocakları, Diyarbakır Lice'de Türk bayrağının indirilmesi olayıyla ilgili tepki yürüyüşü düzenledi. Saatkule meydanında toplanan Alperenler ellerinde Türk bayraklarıyla Cumhuriyet caddesindeki Muhsin Yazıcıoğlu Parkı’na kadar yürüdü.

Burada grup adına bir açıklama yapan Alperen Ocakları Bayburt İl Başkanı Sinan Gül, Diyarbakır’ın Lice ilçesindeki 2..Hava Kuvvetleri Komutanlığı’nda yaşanan olayın Türk tarihinde kara bir leke olarak kalacağını söyledi.

“Unutulmamalıdır ki dünya üzerinde rengini Şehitlerinin kanından alan tek bayrak Türk bayrağıdır” diyen Gül, “Diğer bir komedyada bu olay esnasında orada bulunan ordu mensuplarının göz göre göre Türk Bayrağı indirilirken kıllarını dahi kıpırdatmamalarıdır. Hatta yapmış oldukları basın açıklamasında sarf ettiği “böyle provokasyonlara karsı serin kanlılığımızı korumaya çalışıyoruz ‘’ sözleri bizi daha da derinden yaralamıştır. Bayrağın indirilmesi bu millete yapılmış olan hakaretlerin en büyüğüdür” dedi.

Gül, konuşmasında şu ifadelere yer verdi :

“Be kendini bilmez  sen bilmez misin, sen bilmez misin ki Ulubatlı Hasan’ı, bilmez misin Dumlupınar’ı, bilmez misin Çanakkale’yi,  bilmez misin kınalı kuzuları. Sen nasıl çıkarda bastığın toprakların her santimetre karesi şehit kanları ile yıkanmış iken, hatta ve hatta bu toprakları korumakla yükümlü bir makam da iken, bayrağın indirilmesine serin kanlı karşılayabiliyorsun ve de serin kanlı olmalıyız diyorsun. Eğer bayrağımıza sahip çıkamayacaksanız inin o yüksek zannettiğiniz makamdan, sizin yapamadığınız bu görevi layığıyla yapacak vatan evlatları bitmez bu topraklarda.”

“Bayrağımız ülkemizin ve milletimizin namusu”

“Milletimizin her bir ferdini onlarca şehit gelmişçesine üzen bu kahpeliğe nasıl müsaade edildi.  “Ay Yıldızlı Al Bayrağımız” ülkemizin ve milletimizin namusu,  egemenliğimizin ta kendisi değil midir? Buna  şehâdeti de göze alarak asla müsaade edilmemeliydi. Buna müsaade eden ve bu hadiseyi görmezden gelenleri, buna sessiz kalanları, tabii ki başta bunu yapanları bu millet asla unutmayacak ve affetmeyecektir.  Milletimizin onurunu kıran bu elim hadiseyi gerçekleştirenler ve gerçekleşmesine müsaade edenler mutlaka hak ettikleri cezayı almalıdır. Unutmayın vatan lafla değil eylemle sevilir.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kaya Karakoç 10 yıl önce

Sinan reis e teşekkürler

Avatar
alperenler 10 yıl önce

mevlam sızlerden razı olsun

Avatar
aloş 10 yıl önce

Bayrak neden iner?
1- istila olması
2- Ben bu bayraktan hoşlanmıyorum
3- Silahları toplanmış ve ordusu yok edilmiş kuvveti kalmayan
4- Kabul edemem o bayrak uğrunda can veririm indirmem.

İşte olaylar gelişiyor. Tıpkı Osmanlının yok edilişi gibi. Sevr uygulamasımı yapılıyor?
Gelişen olaylar karşısında bu hale nasıl geldik. TV lerde şakşakçı gafiller olduğu ve beyin yıkayıcılar olursa bunlar hak gibi.
TÜRK MİLLETİ Atatürk ün gençliğe hitabesini okumalıdır.