5. kattan ölüme atladı!

Bayburt’ta bir vatandaş 5. kattan atlayarak intihar etti.

5. kattan ölüme atladı!
Bayburt Postası - Bayburt’ta bir vatandaş 5. kattan atlayarak intihar etti. Alınan bilgiye göre geçirdiği bir kaza sonrasında sakat kalan ve psikolojik sorunlar yaşadığı belirtilen Şenol Haşlak (52) bu sabah 5. kattan kendini aşağı bıraktı.

Çevredeki vatandaşların durumu haber vermesi üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine geldi. Çarpmanın etkisiyle ağır yaralanan ve kanlar içinde kalan Haşlak, yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Bayburt Devlet Hastanesi’ne götürülürken hayatını kaybetti.

Öte yandan Karasakal mahallesinde sabah saat 10:00 sularında gerçekleşen olay ile ilgili soruşturma başlatılırken, Şenol Haşlak’ın daha önce de intihar girişiminde bulunduğu öğrenildi.

Anahtar Kelimeler:
IntiharŞenol Haşlak
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.