40 yılın ardından veda

Bayburt Valiliği emekliye ayrılan Bayburt İl Emniyet Müdürü Celal Aydoğan’a veda yemeği verdi. 2012 yılı Aralık ayında Bayburt’a atanan ve 1 yıldır Bayburt İl Emniyet Müdürlüğü görevini yürüten Celal Aydoğan 01 Ocak 2013 tarihi itibariyle emekliye ayrılıyor.

40 yılın ardından veda
Bayburt Postası - Bayburt Valiliği emekliye ayrılan Bayburt İl Emniyet Müdürü Celal Aydoğan’a veda yemeği verdi. 2012 yılı Aralık ayında Bayburt’a atanan ve 1 yıldır Bayburt İl Emniyet Müdürlüğü görevini yürüten Celal Aydoğan 01 Ocak 2014 tarihi itibariyle emekliye ayrılıyor.

Bayburt Konaklama tesislerinde onuruna verilen yemekte konuşan Müdür Aydoğan, 40 yıllık memuriyet hayatının Karadeniz’de başlayıp, Karadeniz’de noktaladığını belirterek, “Bayburt'a geleli bir yılı geçti, bu zaman zarfında sayın Valimden, kamu kurum ve kuruluşlarından, sivil toplum kuruluşlarından hep sıcak ilgi ve destek buldum. Bu da bizim burada rahat görev yapmamızı sağladı. Zaten Bayburt asayiş yönünden iyi olan illerimizde bir tanesi. Bizim de zaten düzgün olan Bayburt'taki asayişe katkımız çabamız oldu. Polisimizi sokağa çıkardık, gerek sivil gerekse resmi polisimizle vatandaşın içinde bulunduk. Bu süre içerisinde trafik eylem planı hazırladık bu planımıza Bayburt'ta yaşayan hemen hemen herkesin katkısı var. Sivil toplum kuruluşları, esnafımız, vatandaşlarımız, basın, Milli Eğitim Müdürlüğü, kendi teşkilatımız vs. birçok kuruluş ve mensuplar tarafından bu eylem planına başladık. İnşallah bizden sonrada devam eder” dedi.

Vali Ünlüer ise, 4 ay gibi kısa bir zaman zarfında Müdür Aydoğan’la çalıştığını ifade ederek,  “Benim görev sürem içerisinde sayın müdürümüz tecrübesi ve mesleki bilgisiyle Bayburt emniyetini toparladı belli düzene ve disipline getirdi. Fiziki mekânları ve insan kaynaklarını iyi yöneterek, şuanda hepinizin beğendiği ve gurur duyduğu emniyet haline gelmesini sağladı” dedi.

Aydoğan’a yaşamı boyunca sağlık ve mutluluk temennisinde bulunan Vali Ünlüer, Müdür Aydoğan’a plaket ve çeşitli hediyeler takdim etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali 10 yıl önce

1 Ocak 2013'te emekli olan sayın müdürümüz nasıl bir yıldır görev yapıyor. Herhalde haberde bir yanlışlık yapılmış. Müdür beye emeklilik günlerinde sağlıklı, huzurlu bir hayat temenni ediyorum.

Editör: Gerekli düzeltme yapılmıştır. İlginiz için teşekkür ederiz.